Sarı, "KARALAMA NEREYE KADAR!." dedi

Sarı, KARALAMA NEREYE KADAR!. dedi
Özel Yeşilırmak Dershanesi kurucu su Alaettin Sarı, yaptığı açıklamasında dershanelerini acımasızca karalayanlar olduğunu belirterek, "20.yılını dolduracak olan özel Çarşamba Yeşilırmak dershanesi son 2 yıldır acımasızca kendini bilmez bir kısım densizler

Bu acımasız kampanyayı başlatanlara,2013-2014 eğitim öğretim yılında, onuru ile gururu ile başarılı kurumumuz dimdik ayaktadır"  şeklinde sert cümlelerle cevap verdi.

 

Sarı, 20.yılını yaşayan Özel Yeşilırmak Dershanesi son 13 yılında kaç öğrenciyi nereleri kazandırdıklarını açıkladı. Açıklamasında Sarı, "Yaklaşık olarak 70 öğrencisini Askeri Liselere, 92 öğrencisini Fen Liselerine, 550 öğrencisini Anadolu Öğretmen Liselerine, 800 öğrencisini Anadolu Liselerine, 35 öğrencisini Tıp Fakültelerine, 8 öğrencisini Diş Hekimliği Fakültelerine,5 öğrencisini Eczacılık Fakültesine, 20 öğrencisini Hukuk Fakültelerine, 410 öğrenci Eğitim Fakültelerine, 215 öğrenci Fen Edebiyat Fakültelerine, 150 öğrencisini İdari Bilimlere ve yaklaşık 500 öğrencisini de Meslek Yüksek okullarına yerleştirerek çevresinin eğitim seviyesini yükseltmek için çaba harcayan bölgemizin en kararlı ve tutarlı dershanesi olmanın onurunu yaşamaktadır."

Fakat; 2014-2015 Eğitim öğretim yılında 20.yılını dolduracak olan özel Çarşamba Yeşilırmak dershanesi son 2 yıldır acımasızca kendini bilmez bir kısım densizler tarafından karalama kampanyasına alındı. Bu acımasız kampanyayı başlatanlara,2013-2014 eğitim öğretim yılında, onuru ile gururu ile kurumunun başarısı ile cevap verdi.

Her zaman söylediğimiz gibi eğitim sevgi ve saygı ister,özveri ister,emek ister;iyi bir ekip ister bunların da ötesinde SADAKAT ve SABIR İSTER. Karalama kampanyası nedeniyle dershanemizden 2013-2014 eğitim öğretim yılında bir kısım öğrencilerimiz ayrılma kararı aldılar.Kendilerini ikna etmeye çalıştık ama başarılı olamadık şeklinde açıklama yapan Sarı, "Özellikle eğitim öğretim yılı sonunda en az beş öğrencimizin Tıp Fakültelerine ve yine beş öğrencimizin de çeşitli Hukuk Fakültelerine yerleşme şanslarının olduğunu söylememize rağmen durduramadık.Bu öğrencilerimden bir kısmı dershanemizden ayrılırken velileriyle beraber bizzat bana sarılıp ağladılar.Ama yine de dershanemizden ayrılan öğretmenlerimizin kümeleştiği başka bir dershaneye gitmelerini engelleyemedim.Yapılan bu karalamaların yanlış, haksız ve acımasız olduğunu defalarca söyledim.Bu öğrencilerimize yazık olacak dedim, dinletemedim; çünkü karalama kampanyasına ücretli tellallar tutulmuştu."

 

"Dershanemizden ayrılan çok değerli velilerimin çalışkan, dürüst ve tertipli olan çocuklarının LYS Sınavı sonucunda ideallerindeki okullarına yerleşemediklerini görünce çok üzüldüm ve ağladım. Çünkü bu veliler ve öğrenciler bir yıl daha bekletilmeyi hak etmemişlerdi. Kampanya tellalları zannettiler ki Yeşilırmak Dershanesi’nden ayrılan kadro ile olursa bu öğrenciler başarılı olur. Olmadı olmazdı da,

 

Dershanemizden ayrılan çok değerli velilerimin çalışkan,dürüst ve tertipli olan çocuklarının LYS sınavı sonucunda ideallerindeki okullarına yerleşemediklerini görünce çok üzüldüm ve ağladım çünkü bu veliller ve öğrenciler bir yıl daha bekletilmeyi hak etmemişlerdi. Kampanya tellalları zannettiler ki Yeşilırmak Dershanesi'nden ayrılan kadro ile olunursa bu öğrenciler başarılı olur.Olmadı olamazdı da;Çünkü atalarımız " DERE GEÇİLİRKEN AT DEĞİŞTİRİLMEZ" sözünü boşuna söylememişlerdir.
Bu yoğun karalamaları dikkate almayıp dershanemizden ayrılmayan TEOG,YGS-LYS öğrencilerimiz SADAKAT ve SABIR göstererek kurumumuzun oluşturduğu yepyeni bir öğretmen kadrosuyla hedeflerdeki okullarına yerleştiler. Şöyle ki; 13 öğrencimiz çeşitli Fen Liselerine, 5 öğrencimiz Samsun Anadolu Liselerine, 3 öğrencimiz Sağlık Meslek Liselerine ,50'nin üzerindeki öğrencilerimiz de çeşitli Anadolu Liselerine ve Anadolu Meslek Liselerine yerleştiler. LYS-YGS öğrencilerimiz de PDR,PSİKOLOJİ,çeşitli MİMARLIKLAR,MÜHENDİSLİKLER,HEMŞİRELİKLER ve ÖĞRETMENLİKLER ile çok sayıda dört yıllık üniversitelere yerleştiler."

Kurucu Müdür Alaettin Sarı, "SADAKAT ve SABIR ile çalışıp idealindeki okullarına yerleşen öğrencilerimi, onların ailelerini,öğrencilerimi yetiştiren öğretmen kadromu ve bize, kuruma güvenip bizimle birlikte bundan sonraki yıllarımızda da eğitim ve öğretim de varız diyen halkımızı sevgi ve saygılarımla selamlıyor, hepsine sağlık ve mutluluklar dileyip candan kutluyorum. " ifadelerini kullandı.

HABER-FOTO: Kenan GÜN- Nurhan GÜZEL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel