“SANDIK BAŞINDA OLACAĞIZ”

“SANDIK BAŞINDA OLACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; Lâdik İlçe Başkanlığı ile İlkadım İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu, danışma kurullarına katılarak katılımcıları dinledi, düşüncelerini açıkladı

İlkadım İlçe Başkanı Fatih Türkel ve Lâdik İlçe Başkanı Necati Akdemir’in açılış konuşmaları ile başlayan Danışma kurullarına; Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl Başkanı Tufan Akcagöz, 23 Dönem Samsun Milletvekili Suat Binici ve çok sayıda partili katılarak görüş, önerilerini anlattılar.
sansikbasi1.jpg

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “2019 Seçimlerine giderken gelecek kuşaklara karşı olan sorumluğumuzu unutmayacağız, ağır bir sorumluluk taşıyoruz. Parti içi görevlerde kimin hangi görevi yaptığı önemli değildir, önemli olan görev sorumluluğumuzu gereği gibi yerine getirmek ve gelecek kuşaklara demokratik bir gelecek bırakmaktır. Seçimlerde görev beklemeden, sorumluluk hissederek oturduğumuz çevrede Seçim sandıklarının bulunduğu yerlerde olmalıyız. Sandıklarda sorumlu görevlendirmek örgütlerimizin görevidir! Demokrasiye gönül veren yurttaşlarımızın görev emri beklemeden kendilerini sorumlu hissedip seçim günü sonuçlar alınıncaya kadar sandık başlarında olmaları gerekmektedir.” Demokrasi bileşenleri” görev beklemeden sorumluluk almalıdır. 16 Nisan Referandumu üzerinden tam bir yıl geçti, tarihte eşi ve benzeri görülmeyen; Kararla “YSK” sandık kurulu mührü bulunmayan oyların geçerli kabul edilmesi ile sonuçlar şaibeli biçimde değiştirilmiştir. Geçmişte yaşanan tecrübelerin ışığında benzer olayların olmaması için çok çalışmak ve sandık güvenliğini sağlamak zorundayız. Hak, Hukuk, Adalet anlayışının yok edildiği faşist uygulamalara dur demek hepimizin görevi, sorumluluğudur! Bunlara hep birlikte dur diyeceğiz.

ETRAFIMIZ ATEŞ ÇEMBERİ

Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, “Emperyalist güçler komşumuz Suriye toraklarında savaşıyor, etrafımız adeta ateş çemberi, üçüncü dünya savaşı çıkaracak olaylar yaşanıyor. Bu yangına benzin taşıyanlar unutmasın! Bir gün bu yangın onları da içine alır. Müslüman coğrafyasında yaşanan savaşlardan en büyük çıkarı emperyalist devletler ve silah tekelleri sağlamaktadır. Etrafımızdaki savaş ateşinin bir an önce sönmesi halkımızın en büyük beklentisidir. Tarihi önemli olmamakla birlikte yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri çok önemlidir, öngörüsüz AKP yönetimine son vermek için; CHP örgütlerinin öncülüğünde Barışı, kardeşliği, Hak, Hukuk, Adalet anlayışını savunan “demokrasi bileşenleri” çok çalışmalı, Ülkemizde ve bölgemizde barışı hedefleyen demokratik yapıyı yeniden kurmalıdır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset