Sancaktepe'de hareketli gece

Sancaktepede hareketli gece
Sancaktepe’de yasadışı sol terör örgütü üyesi bir grubun attığı ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Kısa süreli paniğe neden olan ses bombasını atan şahıslar, daha sonra caddeye mutfak tüpü ve yanına şüpheli paket bırakarak kaçtı.

Olay, saat 21.30 sıralarında Sancaktepe Atatürk Mahallesi Demokrasi Caddesi üzerinde bulunan bir marketönünde meydana geldi. Maskeli oldukları iddia edilen bir grubun attığı ses bombası büyük bir gürültü ile patladı. Kısa süreli paniğe neden olan ses bombasını atan şahıslar, daha sonra caddeye mutfak tüpü ve yanına şüpheli paket bırakarak kaçtı. Patlamanın ardından olay yerine gelen polis ekipleri, mutfak tüpünü ve paketi fark ederek olay yerine uzman ekipleri çağırdı. Caddeyi trafiğe kapatan polis, terör ekipleri eşliğinde mahallede şahısları yakalamak için çalışma başlatırken, bomba uzmanı ekipler paketi fünye ile patlattı. Paketin boş olduğu belirlenirken, mutfak tüpünün yanına bırakılan yasadışı örgüt flaması da alınarakincelemeye götürüldü.

Mahallede şahısları yakalama çalışması sırasında bir vatandaşın ihbarı üzerine Ovacık Sokak üzerinde bulunan bir binanın kömürlüğünde de patlamaya hazır 10 adet molotof kokteyli ele geçirildi. Olay Yeri İnceleme ve bomba uzmanlarınca yapılan kontrolün ardından molotof kokteylleri parmak izi tespiti için emniyete götürüldü.

Aynı bölgeye yakın bir caddede kısa süre önce yasa dışı bir grup tarafından ses bombalı saldırı düzenlenmişti.
Polis, bombayı bırakan kişi ya da kişiler ile kömürlüğe bırakılan Molotof kokteyllerinin faillerini tespit etmek için çevredeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, mahallede çevik kuvvet polisinin de katılımıyla geniş güvenlik önlemi alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir