SANAYİ LİGİNDE USTA ÇIRAK EL ELE

SANAYİ LİGİNDE USTA ÇIRAK EL ELE
Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sanayi sitelerinde çalışanları spor yapmaya teşvik etmek için Sanayi Ligi kuruluyor. Ligdeki müsabakalar iki kategoride oynanacak.

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ‘Usta Çırak El Ele Hep Birlikte Sahaya’ isimli projesiyle Sanayi Ligi kuruyor. Sanayi sitelerinde çalışanları spora teşvik etmek amacıyla oluşturulacak olan Ligin yanı sıra Sanayi Penaltı Ligi altında bir kategoride daha oluşturulacak. Sanayi Futbol Ligi’nde takımlar 14-18 yaş ve 19-30 yaş arası olmak üzere iki kategoride oynayacaklar. Futbol liginden takımlar 8 as 4 yedek oyuncu olmak üzere 12 kişi sahaya çıkacak. Penaltı liginde ise 1 kaleci 4 penaltı oyuncusu ile toplamda 5 sporcu sahada yer alacak.

 

Sanayi Futbol Ligi’nin başlama tarihi ise ilerleyen günlerle açıklanacak. Şu anda lige başvuru yapmak isteyenlerin 19 Mayıs Stadı Yanı’nda bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden detaylı bilgi alabilecekler. Liginde müsabakaların ise 19 Mayıs Stadı Suni Çim Saha’da oynanacağı belli oldu. Lige başvuruların ise İlkadım Yaşar Doğu Spor Salonu ve 19 Mayıs Stadı yanında bulunan Suni Çim Saha’ya yapılabilecekler. Dereceye giren takımlara ise çeşitli ödüller verilecektir.

 

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak tüm sanayi esnafımızı lige katılmaya davet ederiz..

HABER-FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel