SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

SANAYİ ESNAFINDAN BAŞKAN DÜNDAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
Çarşamba Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Adem Alan ve yönetimi, sanayi sitesinin altyapı ve yollarını yenileyen Belediye Başkanı Hüseyin Dündar’a makamında teşekkür ziyaretinde bulundular

 

HABER-FOTO: M.A.- HABER MERKEZİ

Çarşamba Belediyesi, Samsun- Ordu Karayolu kenarında bulunan Çarşamba Küçük Sanayi Sitesi’nin altyapı ve yollarını yeniledi. Sanayi sitene ilave altyapı ve 4 km sıcak asfalt yol çalışması yapan Çarşamba Belediyesi, esnaftan tam not aldı.

“SANAYİ ESNAFIMIZ RAHATLADI”

Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Adem Alan ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, “Sanayi esnafının ticaretini huzur içerisinde gerçekleştirebilmesi önem verdiğimiz bir konuydu. Sanayi sitesinde gerek esnafımızın talepleri gerekse yollardaki deformasyonlar nedeniyle başladığımız altyapı ve yol çalışmalarını tamamladık. Sanayi sitemizin tüm yolları sıcak asfaltla yeniden kaplandı. Esnafımız rahat bir kış sezonu geçirecek.” şeklinde konuştu.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sanayi sitesindeki ilave alt yapı ve yenilenen yolların kendileri için çok önemli olduğunu kaydeden Yapı Kooperatifi Başkanı Adem Alan, “Zamanla bozulan yollarımız ve eksik olan ilave altyapılar belediyemiz tarafından yapıldı. Sanayi genelinde yenilenen yollarla rahatladık. Esnafımız artık yağmurlu havalarda sorun yaşamayacak. Sanayi esnafımız adına Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Dündar’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber