Sanatçı Saka, Karadeniz müzikleri ile sevenlerini coşturdu

Sanatçı Saka, Karadeniz müzikleri ile sevenlerini coşturdu
Karadeniz'in en büyük Outleti, Lovelet Outlet AVM'de Mobilyacılar Showroom açılışına katılan Sanatçı Fuat Saka sevenlerine doyumsuz bir hafta sonu yaşattı.

Fotgaleri için tıklayınız...

Hafta sonu Lovelet Outlet Showroom'un üst katında ki 12.500 metre karelik alanı Mobilyacılara tahsis etmesi nedeni ile yapılan açılış töreni sonrasında etkinlik düzenledi. Düzenlenen etkiliklere ilk olarak çocuklara yönelik yapılan gösteriler büyük alkış ve beğeni kazandı. Akşama doğru ise havanın soğumasına rağmen sahneye çıkan Karadeniz müziğinin güçlü sesi Fuat Saka sevenlerine doyumuz bi müzik ziyafeti çekti.

Saka, sahneye çıkması ile birlikte izlemeye gelen sevenlerinin yoğun ilgisi altında konserine başladı. Bir süre sevilen şarkılarını izleyenlerine seslendiren Saka'nın Karadeniz müziklerini seslendirmesi ile konser alanı bir anda horon alanına döndü. Karadenizli sevenleri çalan horon havası ile birlikte piste kendilerini atarak uzun süre oynadılar. Sanatçı Saka'nın ve diğer izleyenlerin de büyük beğenisini kazanan görüntüler eşliğinde konser akşam geç saatlere kadar sürdü.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Nurhan GÜZEL- Ayhan GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber