SAMÜ-TTO Kampüs Buluşmaları

SAMÜ-TTO Kampüs Buluşmaları
Samsun Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisinin (SAMÜ-TTO) Samsun Üniversitesi akademisyenlerine yönelik düzenlediği 'SAMÜ-TTO Kampüs Buluşmaları'nın ilki Canik, Kavak ve Ballıca Kampüslerinden akademisyenlerin katılımıyla online olarak gerçekleştirildi.

 Toplantının açılış konuşmasını yapan Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak, ekosistemdeki proje kültürü, Samsun ve çevre illerdeki kamu-özel sektör yapısı, üniversite akademisyenlerinin proje üretmesinin önemi gibi konulara değindi. Buluşmada bir sunum yapan TTO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Müberra Genç, SAMÜ-TTO yapısı, Türkiye’de ve dünyada üniversite-sanayi iş birliği, ulusal ve uluslararası proje yapısı hakkında bilgiler verdi. Üç aşamalı olarak planlanan toplantının son bölümünde ise TTO Müdürü Doç. Dr. Cumhur Türk, ARDEB Proje Başvuru Sistemi’ni tanıtarak açık çağrılar konusunda katılımcılara bilgi aktardı. Türk, TTO bünyesinde yeni uygulamaya başlanan akademisyen veri havuzu hakkında bilgilendirme yaparak konuşmasını sonlandırdı. Toplantı sonunda katılımcılardan gelen sorular ve talepler kabul edilerek değerlendirmeler yapıldı. 
İlerleyen süreçte farklı gündem konuları ile periyodik olarak sürdürülecek olan SAMÜ-TTO Kampüs Buluşmaları’nın yeni toplantıları hakkında, üniversite web sayfası, TTO web sayfası, TTO Twitter hesabı, e-mail ve SMS yoluyla bilgilendirmeler yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Eğitim