Samsun'un en hızlı 3. Leri Çarşamba'dan

Samsunun en hızlı 3. Leri Çarşambadan
Samsun En hızlısını arıyor yarışlarında Samsun İlkadım Atletizm pistinde ter akıtan Demirsoy ve Alver Samsun 3. Sü olarak derece almayı başardılar. Böylece Samsun'un en hızlı 3. leri Çarşamba'dan çıkmış oldu

Çarşamba Yeni Şehir Stadyumu Atletizm pistinde yapılan "Samsun En Hızlısını Arıyor" yarışlarında 100 metre 2000 doğumlu erkek koşusunda Şehit Ferhan Hasovalı orta okulu öğrencisi İbrahim Oğuz Demirsoy 15.01 dereceyle ve 100 metre 2001 doğumlu erkek koşusunda Mustafa Kemal orta okulu öğrencisi Berkant Alver 13.8 dereceyle ilçe biricisi olarak Samsun ilkadım atletizm pistinde yapılan Samsun En Hızlısını Arıyor yarışmasında ilçemizi temsil ettiler. Yapılan koşular sonucunda sporcularımız 100 metre 2000 doğumlu erkeklerde İbrahim Oğuz Demirsoy 14.60 dereceyle Samsun 3. ve 100 metre 2001 doğumlu erkek koşusunda 12.83 derecesiyle Samsun 3.sü olmayı başardılar.

Yarışmalar sonrasında derece ve başarılı olan sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, Şehit Ferhan Hasovalı Beden öğretmeni Barış Oda’yı sporcusu İbrahim Oğuz Demirsoy ile Mustafa Kemal Orta Okulu Beden Öğretmeni Ali ihsan Sarıtaş ile birlikte sporcusu Berkant Alver'in yanı sıra emeği geçen Okul idarecilerini tebrik etti.

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER- Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber