Samsun'u Ağlatan Ölüm!

Samsunu Ağlatan Ölüm!
Milliyetçi Hareket Partisi’nde eski Başkan Şaban Kılıç döneminde il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan genç yönetici Kürşad Gürcan önce anne karnında çocuğunu ardından eşini kaybetti.
Milliyetçi Hareket Partisi’nde eski Başkan Şaban Kılıç döneminde il yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan genç yönetici Kürşad Gürcan önce anne karnında çocuğunu ardından eşini kaybetti. Acı haberle sarsılan MHP camiası Medical Park Hastahanesi’ne adeta akın etti. 
 
2 GÜNDE BÜYÜK ACI YAŞADI 
 
MHP Eski Yönetim Kurulu Üyesi Kürşad Gürcan 2 gün arayla büyük acı yaşadı. Doğum esnasında önce 8 aylık bebeğini kaybeden Gürcan, 2 gün sonra ise yoğun bakımda olan hayat arkadaşını kaybetti. 2 gün arayla yaşanan bu acı hem Gürcan ailesini hem de MHP camiasını büyük acıya boğdu. 
BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK 
Genç yaşta hayatını kaybeden Duygu Gürcan’ın Bugün Atakent – Güzelyalı camiinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Alanlı mezarlığında toprağa verileceği öğrenilirken, Gürcan’ın 10 ay önce evlendiği ve çevresinde çok sevilen Şevket Gürcan’ın biricik oğlu olduğu biliniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz