Samsunspor'un yeni transferi... Distel Zola!..

Samsunsporun yeni transferi... Distel Zola!..
Samsunspor'un kamp yaptığı Kızılcahamam'a gelerek takımın idmanlara katılan Demokratik Kongolu futbolcu Distel Zola'ın formu sevindirdi.

Kampa gecikmeli olarak katılan Demokratik Kongolu futbolcu Distel Zola, Kızılcahamam'da kırmızı beyazlıların antrenmanına katılarak açık kapatmaya başladı.

PERFORMANSI MERAK KONUSU!..

Samsunspor ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Distel Zola, geçen sezon takımıyla uyum sorunu yaşamış ve performansı hayal kırıklığı yaşatmıştı. Geçen sezon kötü performansı sebebiyle fazla forma şansı bulamayan Zola için Kızılcahamam kampı büyük fırsat olarak görülüyor. Zola'nın kamp performansı şimdiden merak konusu oldu.
Teknik Direktör Engin Korukır, Zola'nın kamp performansıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Zola, geçtiğimiz yıl istenilen performansı veremedi. Bunun için forma şansı bulamadı. Yeni sezonda tüm eksikliklerini giderip formunu yükseltirse çok faydalanacağımız bir oyuncu olacak. Kendisinde bu hırsı ve isteği gördüm. Umarım onunla ilgili her şey istediğimiz gider. Bu gerçekleşirse Zola bizim içim yepyeni bir transfer olur" dedi. Haber : Ali BİROL


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor