Samsunspor’un kalesine gelen 23 şutun 13’ü gol oldu

Samsunspor’un kalesine gelen 23 şutun 13’ü gol oldu
Trendyol Süper Lig’in son sırasında bulunan Samsunspor'da bu sezon kalesine gelen 23 isabetli şutun 13’ü golle sonuçlandı.

Süper Lig'de oynadığı 6 maçta da galibiyet yüzü göremeyen Samsunspor, topladığı 1 puanla 20. sırada yer alıyor. 6 müsabakada rakip filelere 5 gol gönderen Karadeniz temsilcisi, kendi kalesinde ise 13 gol gördü. Kırmızı-beyazlıların kalesine gelen isabetli şutların yüzde 56,5’i golle sonuçlandı. 5 maçta kaleyi koruyan Okan Kocuk, kalesine gelen 20 isabetli şutun sadece 9’unu kurtarabilirken, 11 şut ise gol oldu. 1 maçta kaleyi koruyan Jakup Szumski ise kalesine gelen 3 isabetli şuttan 2’sinde gol yedi.
Samsunspor ilk hafta karşılaştığı Sivasspor maçında kalesinde 2 isabetli şut görürken, mücadele 1-1 sona erdi. Fenerbahçe maçında kalesinde 6 isabetli şut gören Samsunspor bu maçtan ise 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Kayserispor maçında kaleye bulan 4 şutun 2’si golle sonuçlanırken, Galatasaray maçında da sarı-kırmızıların Samsunspor kalesine gönderdiği 5 şutun 4’ü golle sonuçlandı. Sonraki hafta Antalyaspor, Samsunspor kalesine 3 isabetli şut gönderirken, bunların da 2’si golle sonuçlandı. Son olarak Gaziantep FK, Samsunspor kalesine 3 isabetli şut çekerken, bunların da 2 tanesi golle sonuçlandı. Toplamda ligin ilk 6 maçında Samsunspor kalesine gelen 23 isabetli şutun 13’ü golle sonuçlandı. Bu gollerin büyük çoğunluğunda ise kaleyi tutan ilk şutlar golle sonuçlandı.
Karadeniz temsilcisi, eksi 8 averajla ligde son sırada yer aldı.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor