Samsunspor’un gücü yetmedi!

Samsunspor’un gücü yetmedi!
Samsunspor, TFF 1. Lig’in 16. haftasında sahasında Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu. Bu sonuçla puanını 31'e yükselten İzmir ekibi liderliğe yükseldi

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Göztepe maçı sonrası rakibe karşı güçlerinin yetmediğini söyledi.   Samsunspor, TFF 1. Lig’in 16. haftasında sahasında Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, “Kötü geçen ilk yarıyı iyi bitirmek istiyorduk. Eskişehir maçında yaptığımız hataları burada da yaptık. Maalesef kaybettik. Bugün kendi hatamızdan kaybettik. Ön taraftaki üretkenliğimizi yakalayamadık. Gücümüz yetmedi. Rakibin etkili oyununa karşı kaybettik. İkinci yarı için umutluyuz. Fiziksel ve taktiksel olarak geliştik. Transfer tahtası açılırsa, yapacağımız transferlerle daha etkili Samsunspor oluşturacağız. 3-4 haftadır görüştüğümüz oyuncular var. Çabalıyorsunuz, bir şeyler yapmak için uğraşıyorsunuz. Ama maalesef oyuncu kalitesi kendini hissettiriyor. Bizim elimizde en azından 2-3 tane etkili oyuncumuz olsa 6-7 puanımız daha olurdu. Tahta açılmazsa bile biz işimizi yarım bırakmayız. Sonuna kadar takımda kalırım. Bizim transfer edeceğimiz oyuncular bile hazır. Sadece tahtanın açılmasını bekliyoruz” dedi.

Maçtan dakikalar

3. dakikada Hasan Kılıç’ın pasıyla buluşan Alperen’in ceza sahası dışından şutunda top üstten auta çıktı.
14. dakikada Göztepe’nin geliştirdiği ani atakta topla buluşan Jahovic'in rakibini çalımlayarak vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.

samsunspor’un-gucu-yetmedi!--(2).jpg
21. dakikada Zola’nın ara pasıyla buluşan Murat Gürbüzerol’un yerden düzgün vuruşu ile top ağlarla buluştu. 1-0
23. dakikada Hakan Barış’ın ara pasıyla buluşan Jahovic, topu kalecinin üzerinden ağlarla buluşturdu. 1-1
27. dakikada Mustafa Sevgi’nin kullandığı serbest vuruşta savunmadan sekerek önüne düşen topun gelişine sert vuran Zola’nın şutu yandan az farkla auta çıktı.
32. dakikada Leo’nun pasıyla buluşan Halil Akbunar kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturdu. 1-2

samsunspor’un-gucu-yetmedi!--(3).jpg
36. dakikada Mustafa Sevgi’nin kullandığı serbest vuruşta kaleci Günay topu son anda çeldi.
56. dakikada Samsunspor atağında Hasan Kılıç’ın ceza sahası içerisinden şutunda top az farkla auta çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor