Samsunspor'un Futbolcusu Ofoedu Kayıp

Samsunsporun Futbolcusu Ofoedu Kayıp
PTT 1. lig ekiplerinden Samsunspor'da oynayan Ofoedu'nun kayıp olduğu olduğu açıklandı. Samsunspor'da daha önce de Aminu Umar ortalardan kaybolmuştu.

Samsunspor'un futbulcusu Ofoedu'nun kayıp olduğu öğrenildi. Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Ofoedu'nun kulübe bilgi vermeden antrenmana katılmadığını açıkladı. Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, izinsiz antrenmana katılmayan Ofoedu içintutanak tutacaklarını, bugünde antrenmana katılmazsa noter çağırıp işlem yapacaklarını belirtti.

Ofoedu’nun izinsiz olarak kampa katılmadığını belirten Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, “Taha bu akşam takıma katılacak. Yeni transferlerden Ousmane‘ye 1 gün izin verdik. O da yarın takıma katılacak. Mustafa Sevgi bu akşam geliyor. Ofoedu antrenmana katılmadı. Biz gereğini yapacağız. Yarın da gelmez ise noteri çağırarak gerekli işlemi yapacağız. Ofoedu ile bir sorunumuz yok. Bugün izinsiz olarak antrenmana katılmadı. Samsun’da mı bilmiyoruz? Biz bugün gerekli tutanağımızı tutacağız” dedi.

Kaynak: Samsun Kent Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor