Samsunspor’un Erzurum Kampı

Samsunspor’un Erzurum Kampı
Samsunspor'un Erzurum Palandöken’deki sezon öncesi hazırlık kampı tüm hızıyla sürüyor

Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde çalışmalar günde çift idmanla devam ederken, futbolcuların yorgunluğunu atabilmesi için de etkinlikler düzenleniyor. Teknik ekip, yorucu idman sonrası futbolcularla birlikte Palandöken'in 3 bin 185 metre olan zirvesinde piknik yaptı. Teleferiklerle zirveye çıkılırken, önceden zirveye giden personel de çay ve pastaları hazırladı. Zirvenin temiz havasında içilen semaver çayı futbolculara stresten uzak saatler geçirtti. Futbolcular bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, teknik direktör Erhan Altın, "Bu da idmanın bir parçası. Yoğun tempoyla çalışılırken, bunun ödülü de olmalı. Çocuklarımız güzel bir gün geçirdiler" dedi.

 

RAKİP BUCASPOR

Öte yandan Samsunspor, Erzurum Turnuvası'nın ilk maçında yarın Bucaspor ile karşılaşacak. Kamp yaptıkları otelin sahasında oynanacak olan maç saat 17.30'da başlayacak. Turnuvaya Samsunspor'un yanı sıra Bucaspor, Alanyaspor ve Karşıyaka takımları katılıyor. Samsun Spor, 8 Ağustos günü Alanyaspor, 11 Ağustos günü ise Karşıyaka ile karşılaşacak.

 

RECEP NİYAZ 20 YAŞINDA

Bu arada Samsunspor'un Fenerbahçe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı genç oyuncu Recep Niyaz, 20 yaşına girdi. Kampa yeni katılan Recep Niyaz'a takım arkadaşları yemek sonrası sürpriz doğum günü partisi hazırladı. Müzik eşliğinde yemek salonuna getirilen pastanın yaş günü için hazırlandığını gören Recep Niyaz şaşkınlığını gizleyemedi. Arkadaşlarının jesti karşısında büyük mutluluk duyan Recep Niyaz pastayı keserek arkadaşlarına ikram etti. Pasta kesimi sonrası bir anda kendisinin arkadaşlarının omuzlarında bulan Recep Niyaz, “Gerçekten çok şaşırdım. Böyle bir şey beklemiyordum. Demek ki Samsunspor'da arkadaşlık dostluk ön planda. Yaş günümü bile hatırladılar. Bu bana büyük mutluluk verdi. İnşallah sezon sonunda da şampiyonluk pastasını keseriz. Hocalarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaptan Musa Aydın pastanın ilk dilimini Recep Niyaz'a ikram ederken, "Arkadaşlık, başarının en önemli halkasıdır. Bu sezon birlik ve beraberlik içinde mutlu sona ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

dyj.20140805125456.jpg

syj.jpg

tuiyosp.jpg

yjryil.jpg

ztjdk.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir