Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Samsunspor'u yok etmeye kimsenin gücü yetmez

Samsunspor'u yok etmeye kimsenin gücü yetmez

Samsun gündemi kısacası SAMSUNSPOR...

Taraftarlar şaşkın.  Divan Kurulu komedi.  Meydan da bir "Al gülüm - ver gülüm" muhabbeti almış gidiyor.

O nedenledir ki; Dün eski başkanlardan SAMKON  ve eski Samsunspor Başkanı Sezgin Gümüş'le,

Ardından yine eski Samsunspor Başkanı ve  Divan Kurulunun "TU KAKA" ilan ettiği Çarşambalı İş adamı Kazım Yılmaz'la  telefonda görüştüm.

İki başkan da enteresan açıklamalarda bulundu. Sezgin Gümüş'ün açıklaması haber ve köşe olarak ve Kazım Yılmaz'ın açıklaması ise köşe yazımda gazetenizde.

Ayrıca Samsun gündemine nereden çıktı diyemeyeceğim ama birilerinin yeniden alevlendirdiği "TRABZON LOBİSİ" midir, LİBOŞU MUDUR  o konular ele alınacak. Sonra ise iddiaya göre son kongrede Erkurt Tutu'nun iddia edilen "SAHTE İBRA" konusu ele alınacak. 

Ama öncelikle son kongrede işadamı İzzet Altuntaş'ın 'kara para aklama ve şeytani plan' gibi sözleri kulüpte derin bir yara açarken, kulüp yöneticilerini hedefe oturtmaya yetti de arttı bile...

İşte bu noktada  eski Başkanlardan Sezgin Gümüş der ki; Gelecek yıl sezon başında da Kulüp mutlaka Kayyuma devredilmeli. Kayyum geçmişin muhasebesini, incelemesini yapmalı, yolsuzluklar yapılmışsa inceleyip raporlarını tutmalı, ve sonucu kesinlikle hukuka intikal ettirmelidir. Bu girişim Samsunspor'da ki dedikoduları, şaibeleri sona erdirip ayakta tutmaya yetecektir.  Hiç kimse bu düşünceler dışında farklı düşünceye girmelidir. Çünkü Samsunspor'u Samsunspor yapan tarihi geçmişi, geçmiş yıllarda ki sportif başarısıdır. Ayrıca yine birileri bir şeylerden kurtulma adına yeni alt ligde ki bir kulüp de hayal etmesin. Samsunspor mazisini kimse silemez."

Eh gelin yakın buradan şimdi...

Kazım Yılmaz'ı telefonundan dün yıllar sonra sırf Samsunspor üzerinden hakaretler ediliyor, hedefe koyuluyor diyerek telefonundan aradı. İlk gün telefonuna ulaşılamadım ama dün akşam üstü görüşebildik. Yılmaz gündemle alakalı sorduğum sorulara dedi ki; "Benim o konularla ilgilenecek hiç zamanım yok. Gerekli yerlere gerekli konuları konuştum görüştüm. Umurumda değil. Yazılan çizilenleri umursamıyor muhatapta olmuyorum. Zaten onlar muhatabım değiller, Benim muhatabım olan yerler başka. O nedenle de kaale almıyorum.

Bu yaşananlar ilk defa olan işler değil. Bu piyasada söylenenlere yargı karar verecek. Öyle piyasada söylenerek karar verilmez. Benim muhatabım devlet, yargı. Başkanlığı bırakır bırakmaz İçişleri Bakanlığından çağırdılar gittim Müfettişlere hesabı verdim kendimce aklandım. Başkan Erkurt Tutu, 10 gün önce alacağı için Federasyona yazınca işi oluyor da, bizimki neden gündeme alınıyor anlamış değilim. Adnan Ölmez'in de alacağı var. O da Federasyondan değil de gidip Spor toto- loto dan alıyor ona sesini çıkartan hiç yok. Federasyon, İddia ve totoda ki listeyi versinler. Her şeyleri şeffaf ise açık açık listeyi versinler görelim hep birlikte. O bahsettiğiniz kişi de siyasetçi yerine göre oynuyor.Ona bir şey diyemem" diyerek acele metroya bineceğini belirterek telefon görüşmemiz sona erdi.

 Konu Samsun ve Samsunspor olunca "YİĞİDİ ÖLDÜR, AMA HAKKINI VER..." boşuna dememişler. Bizde haklı kim bakacağız araştırıyoruz ama Kazım Yılmaz'ın dedikleri, Gümüş'ün söyledikleri ortada.

Bakalım TRABZON LOBİŞİ, Başkan Erkurt Tutu ne diyecek göreceğiz.

Yazının detayını az bekleyin. Bakalım iddia edildiği gibi Samsun'u esir alan, herkesi sömüren, istedikleri tezgahı kuran, yıllardır Samsunspor üzerinden para aklama, şeytan ilişki muhabbetinin boşa yapılmadığı ne kadar gerçek sanırım yakında net şekilde göreceğiz. Tabi ki; Hasbi Ağa'nın oğlu Faruk Menteşoğlu'nun  "TRABZON LOBİSİ TEMİZLENMELİ" isyanı da boş değilmiş değil mi?

Kısacası; Samsunspor mazisini kimse silemeyecek. Bu kulüp bu uğurda futbol şehidi vermiş ender kulüplerden olduğu gibi mazisi efsanelerle doludur. En büyük  özelliği ise kulüp forma rengini; Ay yıldızlı bayrağımızın renginden almıştır. Bu Samsunspor'u yok etmeye kimsenin gücü yetmez. Kimse boşa hayal kurmasın. Yok etmeye kalkan eller bilinmelidir ki; KIRILIR...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR