Samsunspor'dan Üzücü Tablo

Samsunspor'dan Üzücü Tablo
Geride kalan 9 haftada galip gelemeyen tek takım Samsunspor

Süper Lig'de tam 11 yıllık aranın ardından bir üst lige çıkarak bu sezon mücadele etmeye başlayan Samsunspor, henüz istenileni veremedi. Sezona başlanılan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu ile yollarını ayıran kırmızı-beyazlılarda Alman teknik adam Markus Gisdol takımın başına getirildi. Gisdol öncesi 7 maçta 6 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Karadeniz temsilcisi, son oynanan RAMS Başakşehir mücadelesinden ise golsüz beraberlikle ayrılarak, galibiyet hasretini sürdürdü.
Ligin 9. haftasında Pendikspor’un deplasmanda Konyaspor’u 2-1 yenmesi ve İstanbulspor’un sahasında MKE Ankaragücü’nü 2-1 mağlup etmesiyle galibiyet alamayan tek takım olarak Samsunspor kaldı. Samsun temsilcisi, ligde 8 karşılaşmada 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak ligin dibine demir attı.
Trendyol Süper Lig'de en fazla galibiyeti 9’da 9 yapan Fenerbahçe alırken, sarı-lacivertlileri 8 galibiyetle Galatasaray takip etti.
İlk 8 maçta Sivasspor, Fenerbahçe, Kayserispor, Galatasaray, Antalyaspor, Gaziantep FK, Çaykur Rizespor ve Başakşehir mücadelelerinden 3 puanla ayrılamayan Samsunspor’un yoğun yağış dolayısıyla yarıda kalan İstanbulspor maçı da 8 Kasım’da oynanacak.
Samsunspor, 29 Ekim Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı MKE Ankaragücü'nü mağlup ederek galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor