SAMSUNSPOR’DAN CEMAL YEŞİLYURT'A ZİYARET

SAMSUNSPOR’DAN CEMAL YEŞİLYURTA ZİYARET
Samsunspor Başkanı Emin Kar, İkinci Başkan Recep Hun, Altyapıdan Sorumlu İkinci Başkan Mehmet Bank, Genel Koordinatör Hasan Şengün ve İzleme Komitesi’nden Ümit Gürsoy, Samsunspor'a her dönem maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Yeşilyurt Grup Onursal

Başkan Emin Kar, Cemal Yeşilyurt'a kulübün son durumu hakkında bilgiler verdi. Başkan Emin Kar, Yeşilyurt ailesine Samsunspor'a verdiği katkılar nedeniyle teşekkür ederek, "Yeşilyurt ailesinin desteğini her dönem Samsunspor görmüştür. Bu nedenle camiamız adına teşekkür ediyoruz. Cemal amcamızın hayır dualarını almak ve maçlarımıza gelmesi için davette bulunduk. Sağ olsun bizi çok sıcak karşıladı ve maçlarımıza gelmek için söz verdi" dedi.
Yeşilyurt Grup Onursal Başkanı Cemal Yeşilyurt ise Samsunspor'un çok iyi yönetildiğini belirterek, "Samsunspor ve yönetimini yakından takip ediyorum. Yönetsel olarak mükemmeller, sportif anlamda da daha iyi olacaklar. Bu kentte yaşayan herkes takımına destek vermeli. Sağ olsun Emin Başkanımız maça davet etti, bu daveti seve seve yerine getireceğim. Samsunspor'un başarısı bizleri gururlandırır" diye konuştu.
Başkan Emin Kar, Cemal Yeşilyurt'a Samsunspor forması, porselen futbol topu ve teşekkür plaketi verdi. Ziyaret sırasında Cemal Yeşilyurt'un oğulları Hikmet, Fikret ve Necdet Yeşilyurt da Başkan Emin Kar ve yöneticilerle yakından ilgilendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor