Samsunspor'dan Alpay Özalan açıklaması

Samsunspor'dan Alpay Özalan açıklaması
“Özalan sadece hak edişini almıştır”

 Samsunspor Kulübü, yollarını ayırdıkları Teknik Direktör Alpay Özalan’ın sözleşmesinde tazminat maddesi olmadığını, sadece hak edişini aldığını açıkladı. 
Kırmızı-beyazlıların yönetim kurulu, Samsunspor’un resmi internet sitesinden kamuoyunda Alpay Özalan ile gili çıkın haberler dolayısıyla yazılı olarak bir açıklama yayımladı. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Sezon başında Süper Lig hedefleri ile anlaştığımız Teknik Direktörümüz Sayın Alpay Özalan ile sözleşmemiz 28 Eylül 2017 itibarı ile karşılıklı anlaşılarak sonlandırılmıştır. Ancak tüm açıklamalarımıza rağmen özellikle bazı sanal medya unsurlarında yazılan çirkin ithamlar, olmuş gibi yazılan olaylar nedeni ile taraftarlarımızın doğru bilgilendirilmesi adına bu açıklama zorunlu olmuştur. 
1- Sayın Özalan, MKE Ankaragücü karşılaşması sonrası sözlü olarak istifasını sunmuştur. 
2- 27 Eylül 2017 günü kendisi ile bir toplantı yapılarak istifanın kabulü bildirilmiştir. 
3- Hocamız, çalıştığı sürede oluşan geçmiş dönem hak edişini almıştır. Bu hak edişin bir kısmı nakit ödenmiş, kalanı için de çek verilmiştir. 28 Eylül günü Nuri Asan Tesisleri'nde atılan imzalar ile sözleşme karşılıklı sonlandırılmıştır. 
4- Kendisi ile sezon başında yapılan sözleşmede tazminat maddesi bulunmamaktadır. Dolayısı ile herhangi bir tazminat ödemesi de söz konusu değildir. Bu konuda ve önemli bulduğumuz diğer tüm konularda kulübümüz tarafından yapılan sözlü ve yazılı açıklamalara rağmen sosyal medya unsurları üzerinden yayın yapan ve kendilerini Samsunsporlu olarak nitelendiren, ancak yaşananları, taraftarlarımızı manipüle edecek şekilde saptırarak çıkar sağlamaya çalışan bazı adresler nedeni ile bu açıklama zorunlu olmuştur. Bu tür yalan, asılsız, amaçlı haberlerin kulübümüze verdiği zararın yanında, bırakılan yorumlardan da kulübümüzün dinamikleri ciddi manada zarar görmektedir. Eleştiri haklarına her zaman saygı duyduğumuz taraftarlarımızın, bu tür siteleri takip ederken kulübümüzden yapılan sözlü açıklamaları ve Resmi Samsunspor sosyal medya hesaplarını da takip etmelerini, eleştirilerini, bu değerlendirmenin ardından yapmalarının kulübümüz adına daha yapıcı ve verimli olacağını belirtmek isteriz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor