Samsunspor’da Play-Off Hesabı

Samsunspor’da Play-Off Hesabı
Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, “Gerçekçi olmak gerekirse artık Play-Off’u düşünmeliyiz ve tüm planlarımızı ona göre yapmalıyız” dedi.

PTT 1. Lig’de dün kendi evinde Mersin İdmanyurdu ile 3 - 3 berabere kalan Samsunspor’da Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, matematiksel olarak ilk 2 şanslarının devam ettiğini, fakat gerçekçi olmak gerekirse tüm planlarını artık Play-Off’u düşünmeleri gerektiğini söyledi.

Mersin İdmanyurdu maçında sahaya kazanmak için çıktıklarını belirten Soğuk, “Bu fırsatı da 2 kez yakaladık. Rakibimiz karşısında 2 kez öne geçtik. Ancak bu avantajımızı son düdüğe kadar taşıyamadık ve bizim için çok önemli olan 2 puandan olduk. Galip gelerek rakiplerimizin puan kaybı yaşadıkları haftayı değerlendirmek amacıyla sahaya çıktık. Mersin İdmanyurdu ile tıpkı deplasmanda olduğu gibi çok çekişmeli ve heyecanlı bir mücadele oynadık. Galip gelseydik ilk 2 şansımızı artarak sürdürmeyi başaracaktık. Ligin bitimine 4 hafta kalmışken matematiksel olarak ilk 2 şansımız bulunuyor. Ancak gerçekçi olmak gerekirse artık Play-Off’u düşünmeliyiz ve tüm planlamalarımızı ona göre yapmalıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir