SAMSUNSPOR’DA NEŞELİ İDMAN

SAMSUNSPOR’DA NEŞELİ İDMAN
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor Bolu kampı öncesi Nuri Asan Tesisleri'nde düzenledikleri idmanda tempo giderek artıyor.

Önümüzdeki hafta Bolu’nun Gerede ilçesinde kamp yapacak olan Kırmızı Beyazlıların Samsun’daki idmanını günde çift antrenmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana hafif sakatlıkları bulunun Musa Sinan Yılmazer, Cemil Adıcan ve Ozan Özkan düz koşu yaptı. Fildişili’nen denenmek için gelen Amed Toure’nin de bulunduğu idman ilk olarak düz koşu ve ardından pas çalışması yaptılar.
İdman öncesi konuşan Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, “İdmanlara Samsun’da başlamamız bizim avantajımız. En azından burada görmemiz gereken bazı oyuncular vardı. Özellikle genç oyuncularımızı burada daha net gördük. Denenmeye gelen oyuncuları da gördük. Şimdi Cumartesi günü buradaki hazırlığımız bitiyor. Buradaki hazırlığımız çok iyi geçti ve çok memnunum. Çocuklar çok arzulu ve istekli. İyi bir hava yakaladık. Bu havanın daha iyisini ikinci kampta yakalar düşüncesindeyim. Lige kadar da çok daha hazır bir Samsunspor oluruz” dedi.
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Kalpar, “Her oyuncuyu alamıyoruz. Şuanda stoper ve forvet ihtiyacımız var alacağız. Bunun yanında defans olarak sağ bek oyuncusu arayışımız var. Bu tür eksiklikleri giderirsek değerlendirmemizi daha net bir şekilde yapabiliriz. Ama bunları öncelikle birinci sıraya koyarak temin etmemiz gerekiyor.
untitled-2.20130711093612.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor