Samsunspor'da Lig Hazırlıkları Sürüyor

Samsunsporda Lig Hazırlıkları Sürüyor
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, milli maçlar nedeniyle ligde verilen arayı iyi değerlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor

Samsunspor, yapacağı hazırlık maçları ile lige sıkı tutunmaya çalışıyor. İdmanda teknik direktör Erhan Altın, futbolcularla idman sahasında kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan idman, kondisyon ağırlıklı çalışmayla sürdü. Daha sonra idman ayak tenisi ile son buldu.

Teknik direktör Erhan Altın, “Milli maç arasını iyi değerlendiriyoruz. Hem hazır olmayan arkadaşlarımız hem de hafif sakatlığı olan arkadaşlarımız ve bizim açımızdan iyi bir ara oldu. Halen hazır olmayan ve sakatlıkları devam eden arkadaşlarımız var. Bizim için Alanyaspor adına taktiksel açıdan iyi bir hazırlık maçı olacak.” dedi.

HER MAÇA 3 PUAN PAROLASI

Ligde her maça 3 puan parolası ile çıkacaklarını ifade eden Altın, “İlk lig maçında istediklerimizi sahaya yansıtamadık ama bu bir süreçtir. Birkaç maç geçtikten sonra adaptasyon dönemini atacağız. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Onları birbirlerini tanımaları biraz zaman alacağız. Biz iyi bir takımız ve inanıyorum ki her maçta iyi işler yapacağız. Bütün maçlarımızı 3 puan için oynayacağız. İnşallah Alanyaspor deplasmanında da 3 puanı hanemize yazdıracağız” diye konuştu.

dfghjkl.jpg

fghjkl.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor