Samsunspor’da Adana Demirspor Hazırlıkları

Samsunspor’da Adana Demirspor Hazırlıkları
Samsunspor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

 

Nuri Asan Tesisleri’nde saat 15.30'da yapılan idman düz koşu ile başladı, ardından yarım sahada çift kale maç oynandı. İdmanda futbolcularımızın neşeli oluşu dikkat çekti. İdman kültür fizik hareketleriyle son buldu. İdmana sakat olan Abdulkadir ve izinli olan Ahmet Arı, Cemil ile Adem Sarı dışında tüm oyuncular katıldı.


LEVENT TAĞIN HASRET GİDERDİ
Türkiye'nin çeşitli kulüplerinde oynayan Kartalspor'un eski kaptanlarından Levent Tağın, Başkan Emin Kar'ı ziyaret etti. Başkan ile birlikte takımın idmanını izleyen Levent Tağın, birlikte futbol oynadığı Fatih Şen ve Soner Şahin ile de hasret giderdi. Samsunspor'un zorlu bir sezon geçirdiğini belirten Levent Tağın, “Samsunspor'u güzel günler bekliyor. Tüm şehir el ele vererek Samsunspor'u o eski günlerine döndürmeliyiz" diye konuştu.

KÜÇÜK YİĞİT FORMAYI KAPTI
Samsunspor idmanının konuğu küçük Yiğit'ti. İdmanı ailesi ile birlikte izleyen küçük Yiğit, idman sonrası soluğu futbolcuların yanında aldı. Futbolcu ağabeylerinin kucağından inmeyen küçük Yiğit, Lokman Gör'ün formasını da kapmasını bildi. Bu arada, Yeşilkent Anadolu Lisesi öğretmenleri Osman Çolak, İrfan Hoşgit ve öğrenci Ahmet Sefa Kaya, Başkan Emin Kar'a okullarında açılacak serginin davetiyesini verdi. Öğrenci Ahmet Sefa Kaya, Başkan Emin Kar'a kendisinin yaptığı Samsunspor arması bulunan tablo hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir