Samsunspor'da 1461 Trabzon maçı hazırlıkları

Samsunsporda 1461 Trabzon maçı hazırlıkları
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu deplasmanda 1461 Trabzon ile oynayacakları maçın hazırlıklarına başladı

 

Bucaspor maçı sonrası futbolculara verilen 1 günlük izinin ardından Samsunspor hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde başladı.

Teknik direktör Besim Durmuş yönetiminde oyuncular ilk olarak kültür fizik hareketleriyle idmana başladı. Ardından top çalışması ile devam etti.

Samsunspor’un çok yoğun süreçte, çok yüksek standartlarda sezon başı hazırlıkları yapmadan maçlar yaptığını belirten Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, “Samsunspor iyi oynadığı maçlarda beklentiye cevap alamayınca, hafta hafta oynayarak oyuncuların son haftalardaki yorgunluğu ve benim geldiğim hafta birçok sakatlığı antrenmanda bile sakat hale dönüşen bir yapı oluşmuştu. Yani bu çocukların çok istemesinden, çok mücadele etmesinden Samsunspor iyi oynarken de maç kaybettiği günler oldu. Şuanda bir duraklama döneminde. Sakatlıklardan yeni çıkan arkadaşlar var. Tabi her takımın dönem dönem düşüş yaşadığı dönemlere denk geliyor. Bizde bu döneme denk geldik. Özellikle Ankaragücü maçındaki birlikte hareket edememeden dolayı kazanamadığımız bir hafta oldu. Bu haftada Buca gibi güçlü bir takıma karşı hem seyircimizin desteği ile hem de iyi futbol ile kazanmak istiyorduk” dedi.

Bekleneni sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Durmuş, “Tek sevindirici tarafı hem sakatlığımızın hem de yorgunluğumuzun arka arkaya geldiği dönemlerde en azından kaybetmediğimiz maçlar olarak bakıyoruz. Son üç haftada asgari olarak 6 puan almak istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor