SAMSUNSPOR YENİ BRANŞLARA EL ATIYOR

SAMSUNSPOR YENİ BRANŞLARA EL ATIYOR
Samsunspor, futbolun dışında basketbol, hentbol ve voleybola da el atıyor

DETAYLAR GÖRÜŞÜLECEK

İsmail Uyanık'ın başkan olması ile birlikte yeni bir sürece giren kırmızı beyazlı ekip, futbol dışında voleybol, basketbol ve hentbol gibi branşları da bünyesine katacak. İlk etapta basketbol, voleybol ve hentbol şubelerini faaliyete sokacak olan Samsunspor'un hentbol branşı için Gençlik ve Spor Kulübü, diğer iki branş için de Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor ile detayları görüşecek.

SPORUN BABASI SAMSUNSPOR'DUR

Basketbol ve voleybol branşı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin'in kulübü ziyaretinde Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ile yapılan görüşmede gündeme gelirken, hentbol branşı ise Samsunspor bayramlaşma töreninde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü aynı zamanda eski Kayyım Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz'ın bir araya gelmesi ile görüşülmüş ve Uyanık, "Samsun'da sporun babası Samsunspor'dur" demişti.

ÖNEMLİ KAZANIM OLACAKTIR

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, bu branşların Samsunspor'a bağlanmasının Samsun'da spor adına çok önemli olduğuna dikkat çekerek, "Hentbol için konuşuyorum. Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol takımımız yeni sezonda Süper Lig'de mücadele edecek. Takımımızın Süper Lig ve sonrasında Avrupa arenasında Samsunspor adı altında mücadele etmesi ve boy göstermesi önemli bir kazanım olacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Halk Gazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir