Samsunspor ve Boluspor 56. randevuya çıkıyor

Samsunspor ve Boluspor 56. randevuya çıkıyor
TFF 1. Lig’de zor günler geçiren Samsunspor ile 7 puanı bulunan Boluspor, Bolu’da 56. randevularına çıkacaklar.

Ligin iki deneyimli takımı bu zamana kadar 55 kez birbirleriyle karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmalarda Boluspor 25 galibiyet alırken, Samsunspor ise sahadan 20 kez üstün ayrıldı. 10 müsabaka da eşitlikle sonuçlandı. Bolu’da oynanan 27 karşılaşmada da ev sahibi Boluspor’un büyük üstünlüğü bulunuyor. Boluspor, Samsunspor’a karşı kendi sahasında 19 kez kazanırken, 5 defa mağlup oldu. 3 maç da beraberlikle sonuçlandı.
Boluspor, sahasında Samsunspor’a karşı çok başarılı bir performans sergilese de kendi sahasında oynadığı son 2 karşılaşmayı kazanamadı. Bu maçlarınn birinde golsüz berabere kalırken, 20 Şubat’ta Bolu’da oynanan müsabakayı da 2-0 kaybetti. Boluspor Samsunspor’a karşı kendi sahasındaki son galibiyetini 10 Şubat 2013 tarihinde Teknik Direktör Oğuz Çetin yönetiminde, Besim Durmuş’un başında olduğu Samsunspor’a karşı aldı. Boluspor, bu karşılaşmayı 2-1 kazandı.
Karşılaşma öncesinde Samsunspor 4 haftada topladığı 2 puanla son sırada yer alıyor, Boluspor ise 7 puanla 4. sırada bulunuyor.
Pazar günü saat 17.00’de Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Erkan Engin yönetecek. Samsunspor’da Engin Korukır’dan boşalan teknik direktörlük görevini yardımcı antrenörlerden Kenan Yelek üstlenecek, yardımcılıklarını ise altyapı hocaları yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir