Samsunspor olağanüstü kongresi ertelendi

Samsunspor olağanüstü kongresi ertelendi
Bu sezon 2. Lig’e düşen ve kayyumla idare edilen bir zamanların efsane kulübü Samsunspor'da olağanüstü kongre çoğunluk sağlanamayınca 2 Haziran’a ertelendi.

Mali ve idari açıdan sıkıntılı günler geçiren Samsunspor’da bugün Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu'nda yapılması kararlaştırılan olağanüstü seçimli kongrede çoğunluk sağlanamadı. Seçim yapılabilmesi için 450 üyenin katılması gereken kongre, çoğunluk sağlanamayınca 2 Haziran’a ertelendi.

“3 kişi başkan adaylığı başvurusu yaptı”

Samsunspor Kulübü Genel Müdürü Özay Yıldız, 3 kişinin başkan adayı olmak için kulübe başvurduğunu açıkladı. Yıldız, “Kulübümüze kayıtlı 899 üyemiz var. Bugünkü kongrede başkanlık seçiminin yapılması için en az 450 üyemizin gelmesi gerekiyordu. Kongreye kimse gelmediği için seçimler 2 Haziran’a ertelendi. Bir sonraki kongre, çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak. Dernek organlarımızın 2 katından 1 fazlası üye olduğunda başkan seçebileceğiz. Kulübe başkan adaylığı için müracaatlar oldu. İdareci olduğum için isim söylemem doğru olmaz. Yönetim Kurulu bu konu hakkında basın açıklaması yapacaktır. Şu ana kadar 3 kişi başkanlık için başvurdu. Üyeler, başkan adayı olmak için 2. kongreden yani 2 Haziran’dan 24 saat öncesine kadar müracaat gerçekleştirebilir. Şu andan itibaren üye kabulü olmuyor. Bu etik olmaz. Kongre kararı aldıktan sonra üye olması kabul edilmez” dedi.

samsunspor-olaganustu-kongresi-ertelendi.jpg

Samsunspor’un olağanüstü kongresi 2 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Toplantı Salonu'nda yapılacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir