Samsunspor maç biletleri 2 TL

Samsunspor maç biletleri 2 TL
Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, bilet fiyatlarında yüzde 50’den fazla indirim aptığını belirterek, “Kale arkası 2 TL, maraton 5 TL, VIP A ve VIP B’de de yüzde 50’den fazla indirim yapacağız” dedi.

 

Samsunspor’un eski yöneticilerin maç biletlerine temlik koydurmasından dolayı tribün hasılatlarının kulübe bir katkısı olmadığını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, “Samsunspor’un bilet fiyatları konusunda hem sanal alemden hem de taraftarlardan aldığımız bilet fiyatlarıyla ilgili bu hafta yönetim kurulu kararı aldık. Hafta sonu oynayacağımız Kayseri Erciyes maçı hem bizim ilk içerde galip gelmek istediğimiz çok önemli bir maç hem de liderle oynayacağımız bir maç. Bizde bir çıkış yakalamak istiyoruz. Onun için 12 adama daha çok ihtiyacımız olduğu için bu maçın bilet fiyatlarında yüzde 50’den fazla bir indirim yapmayı öngördük. Fiyatlarımızda, kale arkası 2 TL, maraton 5 TL, VIP A ve VIP B’de de yüzde 50’den fazla indirim yapacağız. Yani oda 10 ve 20 TL olacak. Kale arkası ve maraton tribününün tamamen dolu olmasını istiyorum. Çünkü liderle oynayacağız. Erteleme maçı olan Denizlispor maçında da bilet fiyatlarını belki daha da düşüreceğiz. Maç hasılatlarımızdaki gelirlerimizin çoğu temlikli olduğu için bize de çok büyük bir zararı olacak diye düşünmüyorum. Hafta sonu liderle oynayacağımız Kayseri Erciyes maçında sahanın dolmasını ve taraftarlarımızın bize güç vermesini istiyoruz. İçerde ilk galibiyetimizi almak istiyoruz. Onun için bu maç bizim için çok önemli” diye konuştu.

Eski futbolcuların alacaklarının kulübü yavaş yavaş zorlamaya başladığını söyleyen Kar, “Kamuoyunda hiç ağlayıp sızlamadık. Bundan sonra da ağlayıp sızlamayacağız. Bizden herkes çok şeyler bekliyor. Biz de takıma çok güveniyoruz. Ama şunu da söylemek lazım ki, şapkadan tavşan çıkaracak halimiz yok. Elimizden geldiğince çevremizi ve futbol adamlarını kullanarak iyi bir takım oluşturduk. Bize artık şehrinde sahip çıkmasını bekliyoruz. Artık birilerinin de elini taşın altına koyma zamanı geldi diye düşünüyorum. Belli bir destek alıyoruz ama bu işler tamamen birkaç kişinin sırtına kalmış durumda. Herkesin de bildiği gibi inanılmaz bir şekilde vergi yapılandırma borcumuz var. Eski futbolcuların alacakları yavaş yavaş bizi zorlamaya başladı. Biz de bunu şimdiki takımımızdan uzak tutmaya çalışıyoruz. Ama artık yolun sonuna doğru geliyoruz gibi görünüyor. Ama hiç moralimizi bozmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah bu Kayseri Erciyes maçı ile bir seri yakalamak istiyoruz. İçerde 2 tane üst üste maç oynayacağız. Ondan sonrada Adana’ya gideceğiz. Bu 3 maçtan sonra tahmin ediyorum Samsunspor takımının nasıl bir yere doğru gittiği ortaya çıkacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Samsunspor Store’da sezon sonuna kadar bilet kampanyası düzenleyeceklerini belirten Kar şöyle devam etti: “Denizlispor maçında başka bir şey yapmaya da çalışacağız. Ertelenen Denizlispor maçında yaklaşık olarak 7 bin - 8 bin civarında seyircimiz vardı. İstiklal Caddesi üzerindeki Samsunspor Store'da 1 ürün alana 1 bilet bedava vereceğiz. Bu kampanyayı da yapacağız. Store’da yaklaşık olarak 300 tane bilet dağıtmayı hedefliyoruz. Bu kampanya hem Kayseri Erciyes için hem de Denizlispor maçı için geçerli olacak. Ama bundan sonra da eğer böyle giderse sezon sonuna kadar bütün maç biletlerini böyle yapacağım. Çünkü Samsunspor’a yapılan temlikler karşısında maç bilet fiyatlarının kulübe bir geliri olmuyor. Onun için de sezon sonuna kadar taraftarlarımızın tribünlerini tamamen doldurmasını istiyorum. Samsunspor’a temlikleri kimin koyduğunu isim olarak açıklamak istemiyorum. Ama kimin temlik koyduğu belli. Temlik koyanlar genelde hep eski yöneticiler. Onun için sıkıntı yaşıyoruz. Kulübe para gelmiyor. Temlik konusunda alacaklarımızı alamıyoruz. Hepsine de söyledik bunları. Temliklerini kaldıranlar da var. Yakında onlarında isimlerini açıklarım. Bazıları para vermiyorlar, yardım etmiyorlar aksine bizi zorluyorlar. Onun için bir sıkıntı yaşıyoruz. Madem bize maç hasılatlarının bir faydası olmuyor, bizde onun için sezon sonuna kadar bilet fiyatlarında indirim yapacağım. Futbolun doğasında futbolcular oynadıkları maçlardan sonra prim alırlar. 3. Lig takımında hatta BAL’daki takımlarda bile prim vardır. Biz maçlarda galip geliyoruz, berabere kalıyoruz, hatta insan maçları kazansak mı kazanmasak mının arasında kalıyor. O durumlara yavaş yavaş geliyoruz. Şu anda öyle bir sıkıntımız yok ama önümüzdeki hafta veya daha sonraki haftalarda sıkıntılarımız başlıyor. Onun için maç hasılatları bizim için çok önemli ama alamıyoruz ve sıkıntı yaşıyoruz. Şu ana kadar 3 maç içerde oynadık ve bize 1 kuruş bile gelmedi.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir