Samsunspor Kulübü heyecanla ilk maçı bekliyor

Samsunspor Kulübü heyecanla ilk maçı bekliyor
TFF. 1. Lig takımlarında olan Samsunspor, 2017-2018 sezonunun ilk karşılaşmasını Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü ile yapacak

13 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılacak karşılaşma için kırmızı-beyazlı ekip, haftalardır çalışıyor. Son olarak 4 yetenekli futbolcuyu da renklerine katan Samsunspor Kulübü, yeni sezon için tüm hazırlıklarını tamamladı.

“Taraftarlarımız Passolig edinmeli”
Samsunspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, “Uzun bir sezon arasının ardından yeni bir stadyumda yeni bir Samsunspor ile çıkacağımız yeni sezondaki ilk karşılaşma, tüm camiamızı heyecanlandırıyor. Bu ilk karşılaşmamıza tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu önemli karşılaşma öncesinde bazı hatırlatmalar yapmak gerekli olmuştur. Bilindiği gibi, 6222 sayılı 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi' ile ilgili yasada belirtildiği gibi stadyuma girecek tüm izleyiciler (VIP tribünler, protokol tribünü, loca tribünleri, aile tribünleri, maraton tribünleri, kale arkası tribünler) Passolig ibraz etmek zorundadırlar. Stadyum kapılarındaki görevliler, Passolig kontrolü yapacaklar ve kart ibraz etmeyen misafirlerimizi stadyuma almayacaklardır. Bu sebeple tüm taraftarlarımızın Passolig edinmeleri gereğini hatırlatırız” denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir