Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Samsunspor' da Kazım Yılmaz ve kayyum gerçeği

Samsunspor' da Kazım Yılmaz ve kayyum gerçeği

Haklıyım demekten harbiden nefret eder oldum. Samsunspor konusunda da yanılmadım. Kazım Yılmaz'ı 2015'te biz sahiplendik yine sahiplenmekten sıkıntı duymuyorum. Yeter ki arada ki düzenbazlar çıkartılsın.

Evet Samsunspor ve Kazım Yılmaz ve Samsunspor konusunun artık kanayan bir yara olduğuna değinildi. Konu hakkında ilk kez 18 Ocak 2018 tarihli yazımda Samsunspor' da armaya, formaya oynamayan, mücadele veremeyen topçusu, antrenörü, yöneticileri, Başkanı sermaye kalmayınca arma- forma- vefa demeden gemiyi terk ediyor kaçıyor.(lar) demiştim.

Daha sonra yaşanan olaylar nedeni ile bu defa 26 Ocak 2018 tarihinde demiştim ki; "Bu gün Samsunspor'un kader mi kader günü. Kulüp ya kayyuma gönderilecek ya da bir başkan (geçici) de olsa bulunup, eski yöneticiler kurtarılacak. Bu gün bunlarda oyun var ve oyunlarında 2 yol var iyi izleyin...

... Kayyum eski kadrolar için öcü, tehlike, intihar demektir.  Yok eğer ki; Kayyuma göndermeyi kararlaştırdıysalar. O zaman da işi garantiye almışlardır. Kayyuma atanacak isimler şimdiden belirlenmiştir gerile gerile aha da kayyuma gönderdik DİYECEKLER. Hiç bir şey çıkmayacağını bildiklerinden havalarını basacaklardır. Aksi takdirde kayyuma gitmek yürek ister. Nerede o yürek!?

Velhasılı kelam. Bu gün ak koyun, kara koyun belli olacak. ifadelerini kullanmıştım. Sonra da 29 Ocak 2018 tarihli yazım da; Samsunspor KAYYUMA KALDI.

Ooooh ne ala!.. Sevincimiz yarım kalmaz inşallah umuduyla.. Kayyum için çok geç kalınsa da, bu armayı yaşatmak için hala ümit var. Uzun süredir Samsun ve spor kamuoyun da Samsunspor ile beraber Çarşambalı işadamı Kazım Yılmaz’a sistemli saldırılar yapılıyor.

... Yılmaz'ın hiç derdi tasası yokken, Sayın Vali Osman Kaymak’ a Samsunspor için 2 milyon 500 bin TL söz verdiğini, bu paranın 1 milyon 500 TL sini ödediğini ve kalan 1 milyon TL'yi de hafta içinde adrese teslim edeceğini söyledi. Her kes çok iyi bilir ki; Kazım Yılmaz Samsunspor' a en çok yardım eden iş adamıdır.

Sonra bazı haberler nedeni ile bir sırdaşım ile yaptığım sohbette demişti ki; "Kulübün ve Samsun’un başına 'TRABZON LOBİ BELASI' gerçeği gerçekten musallat. Lobi benzetmesi ağır olacak ama aynen 'İsrail Lobisinden farksız!?'

Sorular sormuş ve demiştik; Eğer bu söylenenler doğru ve bu lobi bu kadar güçlü ise; Sayın Vali Osman Kaymak boşa kürek çekmiş olacak.  Gerçi terör bölgesinden gelmiş bir Vali'nin de boşuna kürek çekeceğini sanmıyorum.

Yılmaz yaptığı açıklamasında, "Bunları dile getirmiş ve haklılığım bir daha ortaya çıkmıştır. Bu nedenle düne kadar yeni iddialar ortaya atılınca Kazım Yılmaz'ı yeniden arayıp bilgi aldık haberini de yaptık. Ama Kazım Yılmaz'ın yaptığı açıklama çok enteresan ve güzel. Bu paralar çeşmeden akmıyor. Bu para nasıl kazanılıyor. Ayrıca ben borç verdim geri Allah bilir ne zaman alacağım" dedi.

 Oh ne ala. Adam beni sevmese bile haklı!. Hep dibine kadar haklı?. Yahu bu kulüpten alıp trilyoner olanlar neden borç olsun vermedi, tahtanın açılmasına yardımcı olmadı? Bu ilk sorum?

Sonra kayyum yönetimi dillendiriliyor piyasada. Eğer kayyum yönetimi bilerek sulandırılıyorsa DURUM VAHİM... Yok Kayyum listesi bu değilse tek şart şu olmalıdır. Çünkü bu olmadıkça Kırmızı beyazlı kulüpte geçmiş temizlenemez. Her daim kala bir leke kalacaktır. Kazım Yılmaz haklı. Geçmiş soruşturulacaksa, ya hep ya hiç...

Kayyum kimden mi olmalı? Samsun Bürokratı da dahil Samsunlu ve Samsun bağı olmayan bu şehrin siyasetçisini, iş adamını ve bürokratını tanımayan, bağı olmayan insanlardan isimlerden seçilmelidir. Aksi takdirde bu gidişatın sonu hayırlı değil.

Bu kayyum bir kişiyi götürmek üzerine oluşturulmuşsa durum hiç iyi değil! Yok bu kayyum ile Samsun tüm pisliklerinden, dedikodularından kurtarılacaksa kAYYUM listesine Karadenizli bile alınmadan tertemiz yargı mensuplarından bir liste oluşturulmalıdır.

Ki Kırmızı beyazlı tek Atatürk arması olan Samsunspor'un geleceği kurtarılsın. Bunu yapan Vali de ilelebet unutulmayacak heykeli dikilecek Vali olacaktır. Benden söylemesi...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi