Samsunspor beş gol attı

Samsunspor beş gol attı
Hazırlık maçında Çarşambaspor'a gol yağdırdı..

 

Hafta sonu deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor'umuz hazırlıklarını sürdürüyor.

Takımımız BAL Ligi'nin lideri Çarşambaspor ile Nuri Asan Tesisleri'mizde hazırlık maçı oynadı. Teknik Direktörümüz Erhan Altın bu karşılaşmada forma şansı az bulan ve maç eksiği bulunan futbollarımıza şans verdi. Takımımız karşılaşmayı Adem Sarı'nın 4 ve Oğuzhan Azgar'ın golleriyle 5-1 kazandı. Adem Sarı'nın birbirinden güzel golleri teknik heyeti sevindirdi. Teknik Direktörümüz Erhan Altın,"Oynamayan, maç eksiği bulunan ve genç oyuncularımız ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıktık. Bizim açımızdan iyi bir hazırlık maçı oldu. Oyuncularımın ne durumda olduklarını gördüm. Bu tür hazırlık maçlarını sık sık oynayacağız" diye konuştu.

Öte yandan PTT 1.Lig ekiplerinden Samsunspor'da, sezon başında Bursaspor'dan kiralanan Mehmet Sak'ın kadro dışı bırakıldığı bildirildi.

Samsunspor'un Bursaspor'dan Murat Yıldırım transferine karşılık sezon başında kiralık olarak renklerine kattığı Mehmet Sak, teknik direktör Erhan Altın'ın raporu doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakıldı. Samsunspor Yönetim Kurulu'nun Sak ile görüşerek oyuncuyla karşılıklı olarak sözleşmesinin feshedilmesi için çalıştığı öne sürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel