SAMSUNSPOR 49 YAŞINDA

SAMSUNSPOR 49 YAŞINDA
PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, kuruluşunun 49. yıl dönümünü kutladı.

Samsunspor 2. Başkan Recep Hun, kırmızı-beyazlı kulübün kuruluşunun 49. yılı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. Çelenk koyma töreninde Samsunspor Başkanı Emin Kar, eski başkan Hakkı Tomaç, yönetim kurulu üyeleri, alt yapı oyuncuları, personeller ve taraftarlar hazır bulundu.

Samsunspor’un kuruluşunun 49. yılını kutladıklarını belirten başkan Emin Kar, “Biz geleli 3 yıl oldu ve bugün de Samsunspor’un kuruluşun 49. yıl dönümünü kutluyoruz. Burada Süper Lig takımı olarak 49. yaşı kutlamayı çok arzu ediyorduk ama olmadı. İnşallah önümüzdeki sene 50. yılda Samsunspor hak ettiği Süper Lig’e döner” dedi.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Kar, “Transfer çalışmaları devam ediyor. Bugün büyük bir ihtimal ile iç transferi bitireceğiz. Ondan sonra da hocamız ile birlikte çıkardığımız liste ile birlikte bize uygun, takıma fayda sağlayacak oyuncularla görüşüp takıma katmak istiyoruz” diye konuştu.

 

SAMSUNSPOR KAMP PROGRAMI

Samsunspor’un kamp programının belli olduğunu belirten Başkan Kar, “8 Temmuz’da burada toplanıyoruz. 14 Temmuz’da Erzurum’a gidiyoruz. 26 Temmuz tarihine kadar Erzurum’da ilk kampı yaptıktan sonra 2 günlük bayram izni yapıp, Samsun’a döneceğiz. Ondan sonra da ikinci kamp için yer belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

samsunspor-49-yasinda1.jpg

samsunspor-49-yasinda2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor