Samsunspor 2-1 kazandı,

Samsunspor 2-1 kazandı,
Bafra 3. Lige Merhaba dedi.

 

METRO Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı ve Samsun’lu İşadamı Galip Öztürk’ün prim sözü sonrasında Bank Asya’ da kümede kalma maçına çıkan Samsun spor takım oyuncuları direklere dua ediyor. Deplasmanda rakibini zor da olsa 2-1 yenerek dönerken Samsun sevince boğuldu. Bafra spor ise 2 yıl sonra yeniden 3. Lige merhaba dedi.

HABER MERKEZİ

Samsun spor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Gaziantep Büyükşehir  Belediyespor'u 2-1 yendi. Çekişmeli geçen karşılaşmada ev sahibi takımın iki net pozisyonunda top direkten döndü. Maçın il yarısı 1-0 Samsun spor'un üstünlüğüyle tamamlandı.  

Samsun spor'un ilk yarıda ki golü Dimitrov'dan geldi. Maçın ikinci yarısında ise ev sahibi takım penaltıdan kazandığı golle Samsun spor filelerini havalandırarak durumu 1-1 yaptı. FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta, Samsun spor ikinci yarıda kalesinde üst üste tehlikeler yaşadı.

 Ev sahibi takımın iki net pozisyonun da top kaleci Atilla’yı geçerken direkler gole izin vermedi. Samsun spor maçın ilerleyen dakikalarda 71'inci dakika da rakip kaleci Ahmet’in büyük hatasını futbolcusu Abdülkadir ile çok iyi değerlendirdi ve gol bularak durumu 2-1 yaparak rahat bir nefes aldı. Maç bu skorla sona ererken kırmızı beyazlı futbolcular saha içerisinde büyük sevinç yaşadı. Samsun spor aldığı altın değerinde ki bu puanla PTT 1. ligde kalma şansını garantiledi. Bank Asya’ da küme de kalma mücadelesi veren rakipleri puan kaybederken, Kırmızı Beyazlıların deplasmanda kazandığı 3 puan altın değerinde oldu. Bu hafta kendi saha ve seyircisi karşısında çıkacağı maçtan da en azından bir beraberlik veya galibiyet aldığı takdirde Bank Asya liginde kalmayı % 100 garantilemiş olacak.

Çarşambas por’un durumu

Bu arada Samsun spor takımının küme de kalma mücadelesi sürerken bir başka heyecan da BAL Liginin son haftasında yaşandı. Haftalar öncesinden Çarşambaspor  takımının BAL Liginden düşmesi kesinleşmişken tek kurtuluş yolu dün Çarşamba’yı sevince boğdu. Mucizelere kalan Çarşambaspor’un BAL da kalması mucize gerçekleşerek yerini sevince taşıdı.

BAL da 3 grupta Şampiyonluk kovcalayan Bafra spor kendi saha ve seyircisi karşısında rakibi Yomra spor ile karşı karşıya gelirken, Bir diğer Şampiyon ve Lig lideri Zara spor ise Bulancak spor deplasmanına geldi. Maçların başlaması ile büyük heyecan yaşandı. Maçların ilk yarıları 0-0 golsüz berabere sona erince Çarşamba spor da heyecan doruk noktaya ulaştı.

Maçların ikinci yarısı başladığında ilk müjdeli haber Bulancak spor maçından geldi ve ev sahibi Bulancak spor rakibi ve grup Lideri Zara spor karşısında 1-0 öne geçti. Bu maç böyle devam ederekn Bafra spor ise önce 1-0 öne geçti ve sonra Yomra spor maçı 1-1 e getirdikten dakikalar sonra durumu önce 2 sonra da 3-1 e getirdi. Maçlar bu şekilde sona erince Çarşamba spor takımı da Bafra spor takımının 3. Lige çıkması ile kurtuldu.

Şimdi Çarşamba spor Bafra spor takımının 3. Lige çıkmasından dolayı önümüzde ki günlerde Süper Birinci Amatör Liginde Şampiyon olarak çıkan Ladik spor ile kümede kalma mücadelesi yapacak. Yeşil beyazlılar bu maçı kazandıkları takdirde gelecek yıl yine Bölgesel Amatör Liginde mücadele etme hakkını elde edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir