SAMSUNSPOR, CEZA ALMAKTAN KURTULDU

SAMSUNSPOR, CEZA ALMAKTAN KURTULDU
Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ın sağladığı kaynakla Kelhar'ın parası ödenirken Samsunspor, ceza almaktan kurtuldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş'ın sağladığı kaynakla Kelhar'ın parası ödenirken Samsunspor, ceza almaktan kurtuldu. 

 

Başkan Kar, "Her zaman Bakanımız ile birlikte Fuat Köktaş, işadamları Cemal Yeşilyurt ve Adnan Ölmez'in destekleri oluyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin" dedi

 

ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Eski futbolcusu Dejan Kelhar'a parasını ödeyemediği için FIFA tarafından 3 puan silme cezası verilmesiyle karşıya kalan Samsunspor'da kriz aşıldı. Her zaman Samsunspor'a maddi manevi destek veren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, bir kez daha kulübü büyük bir sıkıntıdan kurtardı. Bakan Kılıç ve Başkan Köktaş'ın sağladığı kaynakla yönetim Kelhar'ın 110 bin Avro tutarındaki alacağını öderken, Samsunspor 3 puan silme cezası almaktan kurtuldu. Krizin aşılmasının ardından Başkan Emin Kar ve yönetim derin bir oh çekti. 

 

ŞEHRİN KATKISI YOK 

Haber Gazetesinden Muhammet Çavuşoğlu'nun haberine göre Samsun şehrinin takımına sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Kar, şunları söyledi. "Her zaman Bakanımız Akif Çağatay Kılıç ile birlikte AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, işadamları Cemal Yeşilyurt ve Adnan Ölmez'in destekleri oluyor. Allah onları başımızdan eksik etmesin.  Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bu şehirdeki herkesin elini taşın altına koyması lazım diye düşünüyorum. Süper Llig hedefiyle yola çıkıyoruz, takım kuruyoruz, şampiyonluğa oynayacağız fakat şehrin hiçbir katkısı yok. Durum böyle olunca da işimiz zorlaşıyor."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor