Samsunlu İş Adamlarına ‘Halka Arz' Anlatıldı

Samsunlu İş Adamlarına ‘Halka Arz Anlatıldı
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası(TSO), Borsa İstanbul A.Ş. ve Strateji Denetim Danışmanlık Şirketi işbirliği ile düzenlenen toplantıda, Samsunlu iş adamlarına, “Halka Arz ve Borsa İstanbul’un Sunduğu Fırsatlar” tanıtıldı.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, Borsa İstanbul A.Ş. ve Strateji Denetim Danışmanlık Şirketi işbirliği ile düzenlenen, “Halka Arz ve Borsa İstanbul’un Sunduğu Fırsatlar” konulu toplantı, Hampton by Hilton Samsun’da düzenlendi. Toplantıya, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Samsun’un önde gelen firmaların sahipleri ve yöneticileri katıldı.

FİNANS KAYNAĞINA ERİŞİMİN EN İYİ YÖNTEMİ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, bir işletmenin halka arz edilebilir hale gelmesinin, kurumsallaştığına ve şeffaflaştığı anlamına geldiğini söyledi. Günümüz işletmelerin en büyük probleminin finansman kaynağına erişimi olduğunu kaydeden Başkan Murzioğlu, “Halka arz yöntemi, faizsiz finans kaynağına erişimin en iyi yöntemidir. Geçtiğimiz yıl ilk şirketimizin borsaya kote olması gururunu yaşadık. İnanıyorum ki bu salonda bu süreci başarıyla yönetecek şirketlerimiz var. Bu zor bir süreç, bir takım gerekleri yerine getirmeniz gerekiyor. Şüphesiz sağlanan bu kriterler şirketlerin sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyor. Organizasyonumuzun şirketlerimizi bu sürece dahil olma hususunda motive edeceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir