SAMSUNLU ESNAF MURAT SAĞLAM ŞEHİT AİLELERİNE HER ŞEYİ ÜCRETSİZ VERİYOR

SAMSUNLU ESNAF MURAT SAĞLAM ŞEHİT AİLELERİNE HER ŞEYİ ÜCRETSİZ VERİYOR
Samsunlu esnaf Murat Sağlam şehit ailelerine her şeyi ücretsiz veriyor! Samsun’da Rus pazarı olarak bilinen Yabancılar Çarşısı’nda bir esnaf şehit ailelerine iş yerindeki tüm ürünleri ücretsiz olarak veriyor

Samsunlu esnaf Murat Sağlam işyerinde yaptığı kampanyayla vatandaşın takdirini kazandı. Yabancılar Pazarı’nda esnaf olan Sağlam, şehit ailelerinden ücret almıyor. Esnaf olarak şehit ailelerine destek olabilmek ve acılarını bir nebze paylaşmak amacıyla böyle bir kampanya hazırladığının altını çizen Murat Sağlam, “Türkiye'nin içerisinde bulunduğu durumdan ve sürekli şehit haberlerinin gelmesinden şehit ailelerine destek amaçlı bir uygulama yapmak istedim” dedi.

 

YILMADIK YIKILMAYACAĞIZ

Ülkenin zor ve çetin günlerden geçtiğini dile getiren Sağlam, “Birçok terör grubu ülkemizi hedef almış bulunuyor. Vatan hainlerini kınıyor ve lanetliyoruz. Güvenlik güçlerimizin başarılı olması için de dualar ediyoruz. Bizler şehit ailelerinin hem kardeşleri hem evlatlarıyız. Yabancılar Pazarı 73. Blok ve 75. Numarada olan dükkanımdan şehit aileleri okul çantası, bayan çantası, el çantaları ve kemerleri ücretsiz olarak alabilirler. Bizler ülkemizi bölmeye çalışan hainlerin kökü kazınıncaya kadar mücadelenin devamından yanayız. Korkmadık, korkmayacağız. Yılmadık yılmayacağız. Allah milletimizi, devletimizi muzaffer eylesin” diye konuştu.

Kaynak:Gazetegerçek

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel