Samsunlu AK Kadınlar fidan dikti

Samsunlu AK Kadınlar fidan dikti
'Bir ağaç bin nefes bir kadın bin umut' sloganıyla Kavak İlçesi Büyükçukur Mevkii'nde 'AK Kadınlar Ormanı' oluşturuldu

 

HABER-FOTO: H.M- Nurhan GÜZEL

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun desteği ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'nın 'Bir ağaç bin nefes bir kadın bin umut' sloganıyla 81 ilde 81 orman projesi kapsamında AK Parti Samsun İl ve ilçe Kadın Kolları teşkilatları tarafından Kavak ilçesi Büyükçukur mevkiinde 'AK Kadınlar Ormanı' oluşturuldu.

‘Bir Ağaç Bin Nefes, Bir Kadın Bin Umut’ sloganıyla gerçekleştirilen ‘AK Kadınlar Ormanlar’ projesi için fidan dikimi törenine AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Ak Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, İlçe Kadın Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Törende konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz, "4 Aralık tarihinde Ankara Pursaklar da Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla eş zamanlı olarak 5 ilimizde bu projenin startı verilmişti. Bugün ise  ilimiz dahil bütün illerimizde fidan dikimini gerçekleştiriyoruz. Yarının nesillerine güzel bir dünya bırakabilmek için fidan dikeceğiz ve AK Kadınlar Ormanı'nı Kavak ilçesi Büyükçukur mevkiinde oluşturmuş olacağız. Burada 51 bin 246 Ak Partili Kadın üyemizin adına beş yüz fidan dikimi yapacağız.  Böylece her türlü fedakarlığı göze alarak her koşulda siyaset yapmayı kendine adamış Ak Partili kadınlar arkalarında dev bir eser bırakmış olacaktır. Bu proje bizler için önemli ve anlamlıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

AK Parti'nin siyaset anlayışının kadına büyük önem verdiğine vurgu yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Siyaset anlayışımızda kadının yeri çok ayrıdır. Sizlerle böyle anlamlı bir kampanyada bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Oluşturulacak olan AK Kadınlar Ormanı sizler için hem bir hatıra olacak hem de sizden sonraki nesillere kalarak isimleriniz yaşayacak. Böyle anlamlı bir projeyi hayata geçiren başta Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları'na ve tüm Samsun Kadın Kolları Teşkilatına teşekkür ediyor, kampanyanın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Kavak İlçesi Büyükçukur Mevkii'nde oluşturulan 'AK Kadınlar Ormanı'na 500 adet fidan dikimi yapıldı. İl Başkanı Fuat Köktaş ve İl Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz dikilen fidanlara toprak attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel