"Samsun'dan Kareler" Fotoğraf Sergisi

Samsundan Kareler Fotoğraf Sergisi
Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası kapsamında TEMA Vakfı Samsun Temsilciliği tarafından hazırlanan "Samsun Kareleri" fotoğraf sergisi, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı

Ziyaretçilerine sunduğu kaliteli ve hesaplı alışveriş imkanının yanı sıra bölgenin kültürel ve sanatsal etkinliklerine de ev sahipliği yapan Samsun Piazza AVM'nin 1. kat etkinlik alanında düzenlenen "Samsun Kareleri” fotoğraf sergisinin açılışı TEMA Samsun Temsilcisi Ömer Faruk Sönmez tarafından gerçekleştirildi.

Sönmez, yaptığı konuşmada, turizmin gelişiminin önemine dikkati çekerek, "Turizm, ulusal ve uluslararası düzeyde yatırımları ve iş hacmini geliştiren, gelir oluşturan, döviz sağlayan, istihdam alanları açan bacasız bir sanayidir. Bu nitelik dünyada turizme yönelik ilgiyi arttırmış, turizmden beklentileri olan ülkeleri bu sektörün geliştirilmesine yöneltmiştir" dedi.

Samsunlu sanatseverlerden yoğun ilgi gören fotoğraf sergisine Samsun Turizmciler Derneği Başkanı Dilek Genç’in yanı sıra turizmciler ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir