Samsun'dan Doğudaki 127 Karakola Bayram Tebriği

Samsundan Doğudaki 127 Karakola Bayram Tebriği
PTT Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermesi Sizden" kampanyası kapsamında 4 Temmuz'a kadar toplanacak kartlar, doğudaki 127 kritik karakola gönderilecek

Ramazan Bayramı’nın yaklaşması dolayısıyla PTT tarafından gerçekleştirilen kampanya sayesinde Doğu ve Güneydoğu’da kritik bölgelerde askerlik görevini yapan askerlere bayram kartı gönderiliyor. Kampanyaya PTT Samsun Baş Müdürü Adnan Sert, Canik İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Akdağ, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Lojistik Şube Müdürü Beytullah Doğan, PTT çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Kartların imzalanmasının ardından kısa bir konuşma yapan PTT Samsun Baş Müdürü Adnan Sert, “Milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularımızın pekiştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla Şirketimiz tarafından, ‘Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden’ kampanyası düzenlendi. Bugün başlayan kampanyamıza katılacak katılımcılara üzerilerinde 'Size Minnettarız' yazısı ve 4 farklı obje bulunan kartlar ücretsiz olarak verilecek olup, katılımcılar kartlarını yazdıktan sonra yine PTT iş yerlerimizde bulunan ve 13 il 127 adet polis ve jandarma karakolunu belirten listeden kartlarını göndermek istedikleri karakolu seçip yazacak, yine ücretsiz olarak PTT gişe görevlilerine teslim edeceklerdir. Türkiye'nin bütün PTT iş yerlerinden gönderilecek olan bu kartlar bayram öncesi 4 Temmuz Pazartesi günü varış adreslerine toplu halde teslim edilecektir" dedi.

Kampanyaya büyük ilgi gösteren vatandaşlar ise düzenlenen kampanyayı çok beğendiklerini ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir