Samsun'da yollar yenileniyor

Samsun'da yollar yenileniyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı, 19 Mayıs, İlkadım ve Örnek Sanayi Sitelerindeki yolları yeniliyor.

19 Mayıs Sanayi Sitesi’ndeki Soğullu Caddesi’nde 630 metre uzunluğundaki yol, ekipler tarafından beton uygulama için hazırlanıyor. Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Yapım ve Bakım Onarım Dairesi Başkanlığı Tekkeköy Şube Şefi Mustafa Gür, “19 Mayıs Sanayi Sitesi Soğullu Caddesi'ndeki kazı çalışmalarımız sürüyor. Ulaşımda sıkıntı yaşanan, trafik akışı açısından riskli olan bölgelerde özel olarak çalışmalarımızı hızlandırdık. Soğullu Caddesi’nde ilk olarak kazı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Kazı çalışmalarımızdan sonra 630 metre uzunluğundaki yolda beton yol çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

aw060424-03.jpg
Sanayi bölgelerinde yapılan alt ve üstyapı çalışmalarına çok önem verdiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Sanayi bölgelerinin şehrimizin ekonomisine katkısı çok büyük. Bu bölgelerin ulaşım altyapısını güçlendirmek için yürüttüğümüz çalışmalar aralıksız sürüyor. Ekiplerimiz organize sanayi bölgelerindeki yol yapım çalışmaları için hummalı bir çalışma yürütüyor. Kentimizin ekonomisi için çok önemli olan bu bölgelerimizde üretimin artmasına katkı vermek için her çalışmayı büyük bir hassasiyetle gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

aw060424-04.jpg

İHA

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir