Samsun’da "Yerel Gazete Okuyorum" Projesi

Samsun’da Yerel Gazete Okuyorum Projesi
Yeşilırmak Perakende A.Ş.(YEPAŞ) ve Samsun Basın İlan Kurumu Müdürlüğü'nün katkılarıyla "Yerel Gazete Okuyorum" projesinin tanıtımı yapıldı

Yerel gazetelerin okunurluğunu artırılması amacıyla YEPAŞ'ın sponsorluğunda hayata geçirilen "Yerel Gazete Okuyorum" projesinin tanıtım toplantısı Atakum ilçesindeki YEDAŞ binasında yapıldı. Tanıtım toplantısına, Basın İlan Kurumu(BİK) Samsun Şube Müdürü Murat Yürekli, YEPAŞ Perakende Hizmetleri Koordinatörü Fahrettin Tunç ve yerel medya temsilcileri katıldı. Proje ile, önümüzdeki günlerde valilik, emniyet müdürlüğü, otogar, havaalanı, otogar, alışveriş merkezleri gibi insan yoğunluğu olan 10 noktada yerel gazete stantları açılarak vatandaşın gazete okuması amaçlanacak.

projesi-2.jpg

“VATANDAŞLARIN GAZETE OKUMASINI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ”

Samsun adına çok önemli bir proje başlattıklarını ifade eden BİK Samsun Şube Müdürü Murat Yürekli, " ‘Yerel Gazete Okuyorum’ projesini önümüzdeki haftadan itibaren başlatacağız fakat projenin ilk ayağının startını burada bu tanıtım toplantısıyla veriyoruz. Önümüzdeki günlerde Samsun'da insan yoğunluğunun olduğu 10 bölgede YEPAŞ'ın destekleriyle stantlar açacağız. Yerel gazetelerimizi bu stantlara koyarak vatandaşların gazete okumasını kolaylaştıracağız" diye konuştu.

“ELEKTRİK SATMAYLA YETİNMİYORUZ”

Şirket olarak bölgeye çok önem verdiklerini ifade eden YEPAŞ Perakende Hizmetleri Koordinatörü Fahrettin Tunç, "Bölgedeki vatandaşlar için ne yapabilir diye düşünüyoruz. Biz sadece elektrik satmayla yetinmiyoruz. BİK ile ortak böyle bir proje başlattık. Amacımız bu bölgeye bir şeyler kazandırmaktır" dedi.

Toplantı sonrasında Murat Yürekli, katkılarından dolayı Fahrettin Tunç’a plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel