Samsun’da Yamaç Paraşütüne İlgi Artıyor

Samsun’da Yamaç Paraşütüne İlgi Artıyor
Samsun Dernekler Federasyonu(SADEF) Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman’ın başkanlığını yaptığı Samsun Uçuş Kulübü’nden 14 kişi p2 sertifikalarını aldı.

Türk Hava Kurumu’ndan gelen eğitmenlerin katılımıyla yaklaşık 10 günlük bir eğitimin ardından kursiyerler sertifikalarını aldı. İlerleyen günlerde ise p3 sertifika kontrol kurslarının başlayacağı bildirildi. Kulübü ziyaret eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu uçuşlar hakkında Köksal Akman’dan bilgi aldı. Başkan Sarıcaoğlu, kulüp üyelerini Kavak’ta uçuş yapmaya davet etti.

"THK'YLA KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ"
Samsun’da gençlerin yamaç paraşütüne olan ilgiye şaşırdığını söyleyen SADEF Samsun Bölge Başkanı Köksal Akman, "Önümüzdeki günlerde başlangıç eğitimlerini daha sıklıkla vereceğiz. Daha yeni başlamasına rağmen bir kaç belediye başkanından ortak etkinlik teklifleri aldık. Karadeniz'de yamaç paraşütünü en üst seviyelere taşıyacağız. Talebin çok olması bizleri sevindirdi. Türk Hava Kurumu’yla kontrat imzaladık. Türk Hava Kurumu’yla koordineli bir çalışma yapıyoruz" dedi.01111111.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Yerel Haber