Samsun'da "Ticaret Hukuku'na Getirilen Yenilikler" Semineri

Samsunda Ticaret Hukukuna Getirilen Yenilikler Semineri
Samsun'da, Yargıtay 19. Hukuk Daire Başkanı Şükrü Saraç'ın eğitmen olarak katıldığı "Ticaret Hukuku'na Getirilen Yenilikler" konulu meslek içi semineri düzenlendi.

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi ve Samsun Barosu'nun düzenlediği seminer Yeni Adliye Sarayı Konferans Salonu'nda düzenlendi. Seminere eğitmen olarak Yargıtay 19. Hukuk Dairesi Başkanı Şükrü Saraç, Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Doç. Dr. Hayrettin Çağlar, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Doç. Dr. Serkan Ayan, seminer sorumlusu olarak Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Alpay Sungurtekin, Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sar, Samsun Sanayici ve İş Adamları Derneği(SAMSİAD) Başkanı Hüseyin Yalgın, avukatlar ve öğrenciler katıldı.

SARAÇ: "HUKUKUN EN DOĞRU ŞEKİLDE UYGULANMASI İÇİN ÇABALARIMIZI SÜRDÜRMEKTEYİZ"

Atatürk'ün İstiklal Savaşı'nı başlattığı Samsun'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Yargıtay 19. Hukuk Daire Başkanı Şükrü Saraç, " Bu tür seminerlerin hukukçular açısından son derece önemli olduğunu düşünüyorum. Yurdun değişik yerlerinde değişik seminerlere katılarak tecrübelerimizi, yargıtayın uygulamasını, hakim ve avukatlara aktarmak kaydıyla hukukun en doğru şekilde uygulanması yönünde çabalarımızı sürdürmekteyiz" dedi.

GÜRBÜZ: “BU ÜLKEDE DİRLİK OLACAK”

Baroların görevlerinden bir tanesinin meslekteki, hukuktaki yenilikler hakkında bilgilendirmeler yapmak olduğunu ifade eden Samsun Baro Başkanı Av. Kerami Gürbüz, "Samsun Barosu olarak düzenli olarak yaptığımız bu çalışmalarla sürdürüyoruz. ÜlkEmizde son zamanlarda terör olayları yaşanmakta. Anadolu'da, binlerce yıl beraberce yaşadığımız bu topraklar üstünde hukuk üstünlüğü içinde yaşamaya devam edeceğiz. Bunu başardığımız sürece düzen olacak, dirlik olacak, bu ülkeyi ayakta tutan ticaret hayatının mensupları işlerine devam edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz