Samsun'da revizyon sinyali!

Samsunda revizyon sinyali!
Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı tek idmanla sürdürdü. Kırmızı Beyazlılarda Teknik Direktör Besim Durmuş, kadroda revizyona yapacağının sinyallerini verdi

 

Birinci Lig ekiplerinden Samsunspor, 31’inci haftada deplasmanda oynayacağı Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Besim Durmuş nezaretinde çift kale maç yapan Kırmızı Beyazlıların hırslı görüntüsü dikkat çekti. Kulüp Başkanı Emin Kar’ın da izlediği antrenmanda Teknik Direktör Besim Durmuş, kritik Bucaspor mücadelesi öncesinde kadroda revizyona gideceğinin sinyallerini verdi.

İzmir’de zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını söyleyen Teknik Direktör Besim Durmuş, "Ankaragücü karşısında aldığımız şok yenilgiyi Bucaspor önünde telafi etmek istiyoruz. Amacımız Bucaspor’u mağlup ederek alt sıralardan kurtulmak ve rahatlamak. Bunun için hafta başından bu yana büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Takımımın antrenman performansı sevindirici. Umarım bunu hafta sonu oynayacağımız maça da yansıtırız ve evimize gülerek döneriz" dedi.

BAKLAVALI VE ÇİÇEKLİ MORAL

19 Mayıs Stadyumu’nda gerçekleşen idmanı izlemeye gelen Samsun İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Başkan Emin Kar, teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram ederken, Tekirdağ Kapaklı Samsunlular Derneği üyeleri de kaptan Turgay Gölbaşı’na çiçek hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor