Samsun’da ‘Öğrenci Buluşması’ Yapılacak

Samsun’da ‘Öğrenci Buluşması’ Yapılacak
Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı 19 Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd.Doç. Menderes Kabadayı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti

 

25-26 Mayıs tarihlerinde Samsun'da yapılması planlanan ve en az 30 ülke kültürünün ve öğrencilerinin tanıtılacağı ‘Öğrenci Buluşması’ adlı program hakkında bilgi veren Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Menderes Kabadayı, “Derneğimizin hizmet alanı ilimizde okuyan misafir öğrenci olarak adlandırdığımız uluslararası öğrencilere eğitim ve sosyal alanda danışmanlık ve rehberlik hizmeti yapmaktır. Sayın Valimize yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte ziyarete geldik. Bizlere zaman ayırdığı için kendilerine şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vali Hüseyin Aksoy ise yaptığı konuşmasında, “Şahsınız ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarınıza öncelikle hoş geldiniz diyorum. Sizlere yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyor, ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz