Samsun’da “Kutlu Doğum Aşı” Programı

Samsun’da “Kutlu Doğum Aşı” Programı
Samsun’da Atakum İmam Hatip Ortaokulu ve Atakum Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından “Kutlu Doğum Aşı” programı düzenlendi

 

Hz. Muhammed Mustafa’nın doğumunun 1442. yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Omtel Otel'de düzenlenen programa Atakum Kaymakamı Salim Demir, Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak, Vergi Dairesi Başkanı Şuayip Sevgi, Gazeteci-Yazar Osman Kara, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Program Atakum Altınkum Cami İmam Hatibi Hafız Ramazan Yürük’ün Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra açılış konuşmasını yapan Atakum Milli Eğitim Müdürü Recep Aktaş, “Biz muhabbet ile Muhammedi birleştirmiş, muhabbet ile Muhammedi asla birbirinden ayırmayan bir kültürün bir medeniyetin çocuklarıyız. Amacımız bu muhabbeti bilgiye, tanımaya, tanıtmaya, bilmeye ve anlayama dönüştürmektir. Dinimiz bir ilim ve irfan dinidir. Öğrenmeye, öğretmeye, araştırmaya, incelemeye, öğretmene ve öğrenciye büyük bir önem vermiştir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel