Samsun’da Kadına şiddet!

Samsun’da Kadına şiddet!
Samsun’un Canik ilçesinde gece saatlerinde bir kadına şiddet görüntüleri, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına kaydedildi

Edinilen bilgiye göre; Canik ilçesinde gece saatlerinde bir kadını öldüresiye döven bir şahsın şiddet anları cep telefonu kameralarına yansıdı. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülere tepkiler çığ gibi büyürken, kadını döven şahsın kaçarken çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı. Saldırıya uğrayan kadının çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Olayın failinin gözaltına alındığı adli işlemlerin başlatıldığı öğrenildi. 

E.M isimli kadın olaydan sonra özel bir hastaneye kaldırıldığı, tedavisinin ardından taburcu edildiği, durumunun iyi olduğu öğrenildi.



BAKAN GÜL'DEN AÇIKLAMA !

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Samsun'da yaşanan olay sonrası Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Samsun’da kadına karşı şiddetin en aşağılık örneklerinden birinin sergilendiği olay hakkında soruşturma başlatıldı. Başsavcılık talimatıyla fail yakalanarak gözaltına alındı. Hukuk gereğini yapacak, failin yaptığı yanına kâr kalmayacak." ifadelerine yer verdi. 

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Siyaset