Samsun'da Jandarmanın HAYDİ ekipleri takipte

Samsun'da Jandarmanın HAYDİ ekipleri  takipte
İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda Jandarma ve emniyet bünyesinde teşkil eden hayvan durum izleme (HAYDİ) birimleri faaliyetlerine devam ediyor.

Samsun İl Jandarma Komutanlığına bağlı ,Çevre koruma ve hayvan durum izleme ekipleri Salıpazarı ilçesinde sokak hayvanlarının yaşam alanlarında İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri ile birlikte doğaya yiyecek bıraktılar sokak hayvanlarına şefkat gösteren Jandarma ekiplerine vatandaşlar teşekkür ettiler.
samsunda-jandarmanin-haydi-ekipleri--takipte-(4).jpg

Kaymakamlık himayesinde gerçekleştirilen faaliyet ile ilgili olarak ilçe kaymakamı Meriç Dinçer”içişleri bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda teşkil edilerek faaliyetlerine devam eden ,Samsun il jandarma komutanlığı mıza bağlı hayvan durum izleme birimlerimiz, ilçemizde sokak hayvanlarımızın durumlarını gözlemleyerek doğaya yiyecek bıraktılar,vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olduğunuzda  görmek mutluluk verici hepimizin bu konuda hassasiyet göstermesi farkındalık oluşturmaktadır. Kolluk kuvvetlerimizin uygulamaları devam edecek  “dedi
samsunda-jandarmanin-haydi-ekipleri--takipte-(2).jpgsamsunda-jandarmanin-haydi-ekipleri--takipte-(3).jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber