SAMSUN'DA İBRAHİM SADRİ RÜZGARI

SAMSUNDA İBRAHİM SADRİ RÜZGARI
Canik Belediyesi tarafından Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri'nin 2. gününde ünlü sanatçı İbrahim Sadri, şiirleriyle ve ilahileriyle kendini izlemeye gelenleri adeta mest etti.

Demokrasi Meydanı Ramazan ayında her akşam renkli etkinliklere ev sahipliği yapıyor. Canik Belediyesi'nce düzenlenen Ramazan Günleri Etkinlikleri'nin ikinci günü de oldukça renkli geçti. Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nı dolduran vatandaşlar, iftarlarını hep birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı. Bol kepçe yemek dağıtan Başkan Genç ve eşi Nimet Genç, iftarlarını da vatandaşlarla birlikte açtı. 
İftarlarını açan vatandaşlar, meydanda kurulan eski Ramazan evlerinde nostaljik anlar yaşarken, çocuklar da mini lunaparkta doyasıya eğlendi. İftardan sonra sahne alan ünlü sanatçı İbrahim Sadri, kendisini izlemeye gelenlere farklı bir Ramazan akşamı yaşattı. Okuduğu şiirleriyle ve söylediği ilahilerle Adnan Menderes Demokrasi meydanını dolduran vatandaşların gönlünü fetheden İbrahim Sadri, program sonrası ayakta alkışlandı.
AMAÇ, BİRLİK-BERABERLİK
AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu ile AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Safiye Öz'ün de izlediği program sonunda Başkan Osman Genç, İbrahim Sadri'ye çiçek verirken, fincan takımı hediye etti. Ramazan etkinliklerine verdiği katkıdan dolayı İbrahim Sadri'ye teşekkür eden Başkan Osman Genç, "Ramazan ayları birlik beraberliğin yoğun olduğu aylardır. Biz de bu tür etkinliklerle halkımızı buluşturmayı amaçlıyoruz" dedi.
Program sonrası Başkan Osman Genç İbrahim Sadri'yi yeni hizmet binasında makamında ağırladı. İbrahim Sadri, görünümü kadar teknolojik olarak da farklı bir hizmet binasını hayata geçirdiği için Başkan Genç'i tebrik etti.
untitled-2.20130711134016.jpg
untitled-3.20130711134027.jpg
untitled-4.20130711134037.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel