Samsun’da Burgan Bank

Samsun’da Burgan Bank
Samsun’da Burgan Bank’a Ulaşmak Artık Çok Daha Kolay

Burgan Bank Samsun’daki müşterilerine,yeni adresinde hizmet vermeye başladı.Burgan Bank SamsunŞubesi; yeni mekânında Ticari, KOBİ ve BireyselBankacılık alanlarında yenilikçi ürünleri ile hizmet sunmaya devam edecek

Uzun vadeli müşteri ilişkilerine önem veren ve tüm paydaşları için kalıcı değer üretenBurgan Bank,SamsunŞubesi’ni müşterileri için daha merkezi olan yeni adresine taşıdı. Burgan Bank SamsunŞubesi;Ticari, KOBİ, Bireysel Bankacılık alanlarında hizmet veriyor. Ayrıca, Burgan Bank’ın Western Union ile olan anlaşması kapsamında yurt içine ve dışına para transferi işlemleri Samsun Şubesi’nde de yapılabiliyor.

 

2007 yılında faaliyete geçen Samsun Şubesi, 2015’in Temmuz ayından başlayarak kaliteli ve hızlı hizmetlerini Şube Müdürü Mustafa Kefeliyönetimindeki 9 kişilik deneyimli ve güler yüzlü kadrosu ile Kale Mahallesi Kazım Paşa Cad. No:40 İlkadım’daki yeni adresinde sürdürecek.

Müşterilerine yeni adresinde hizmet vermeye devam eden Burgan Bank Samsun Şubesi Müdürü Mustafa Kefeli konuya ilişkin şunları söyledi: “Burgan Bank,2014 yılındaki sürdürülebilir kârlılık grafiğini, 2015 yılı içerisinde artırarak çalışmalarına devamediyor. Burgan Bank olarak, 5 organize sanayi bölgesi, 45.000’in üzerinde esnafı ile gelişimini sürdüren Karadeniz bölgemizin gözbebeği Samsun’da da, esnaf ve KOBİ’lere özel ürünler sunarak gelişmelerine ve güçlenmelerine destek olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Daha iyiye ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber