Samsun'da Bir Ayda 570 Hastaya Evinde Ziyaret

Samsunda Bir Ayda 570 Hastaya Evinde Ziyaret
Samsun'da Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelerde tedavi görüp taburcu olan 570 hasta evinde ziyaret edildi.

Samsun Kamu Hastaneler Birliği hastanelerde tedavi görüp taburcu olan hastaları evlerinde de ziyaret ederek halk ve katırlarını sorup moral vermeyi sürdürüyor. Samsun'da kamu hastanelerinde tedavi görüş taburcu olan 570 hasta Şubat ayı içinde evlerinde ziyaret edildi.

Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Dursun Mehel, Sağlık Bakanlığı'nın desteğiyle tüm hastane yöneticilerinin katılımıyla evde hasta-çalışan ziyaret uygulaması başlattıkları ve bu uygulamadan verimli ve olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. 2015 Şubat ayında 570 hastayı evinde ziyaret ettiklerini hatırlatan Genel Sekreter Opr. Dr. Mehel, "Bu ziyaretlerden elde edilen veriler hem Sağlık Bakanlığı hem de kendimiz değerlendiriliyoruz. Yapılması gereken çalışmalarda yol gösterici olarak bizlere destek veriyor. Bu uygulamayla birlikte iki aydır sürdürdüğümüz gece hastanelere habersiz ziyaret uygulamasını da Mart ayında da devam edeceğiz" dedi.

Her öneri ve görüşün büyük önemi olduğunu ifade eden Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr.Dr. Dursun Mehel, hastanelerde yaşanan olumlu ya da olumsuz durumlarla ilgili doğrudan herkesin kendisine ulaşabileceğini, bunun için kendisi tarafından bizzat takip edilen '[email protected] ve twitter.com/dr_mehel' adreslerine mesaj atılmasının yeterli olduğunu hatırlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir